tisdag 20 augusti 2013

Presenter

Jag behövde ha något att ha med till min pappa som fyllde 92 år nyligen. Vad ger man? Något han kan använda. Det blev ett par kökshanddukar och några broderade disktrasor.
 Sökte runt lite i affärerna men hittade inga neutrala handdukar som passade mej, så jag köpte lite linnetyg och sydde ett par stycken. Tips på hur man gör för att fålla den snyggt fick jag genom en härlig blogg som jag följer! http://squirrelsdosew.blogspot.se/2013/07/make-your-own-tea-towels-part-1.html
Broderierna kommer från Linneaartline och är alldeles bedårande tycker jag!

Grattis Pappa!

7 kommentarer:

Anette Öhnn sa...

Underbara presenter och vilken strålande idé att själv sy handdukarna.
Kramis
Nette

Dollandesign sa...

Jag håller med Dig om att detta är ett mycket vackert broderi!
Har också sett det käcka tipset om hur man kan fålla handdukar på samma blogg som Du skriver om. Jag sydde ett par kökshanddukar efter just den beskrivningen i början på augusti som jag då visade på min blogg.

Dollandesign

Annica Ågren sa...

Så vackra! Nu fyller jag inte år förrän nästa år, attans otur :). Din pappa kan inte annat än bli glad :)

Bibbi sa...

Tänk att din pappa fortfarande behöver diskhanddukar... vid 92 års ålder! Det är nåt att glädjas åt det!
Fina handdukar har du sytt till honom!
Det är roligt när det kommer en uppdatering ifrån dig!
Kram

Lysmaskan sa...

Så fina presenter din far får.

nattugglan sa...

Fina disktrasor o handdukar,,han kan inte annat än bli glad för de va fina!

Squirrels do Sew sa...

Snyggt och vad kul att du gillade sättet att sy hörnen på.
Lotta