onsdag 21 augusti 2013

Tulpanduk och Zigzagkvilt

Jaha, då har jag också sytt en Tulpanduk! Jag har sett många olika varianter och färger på den här duken på internet. Fastnade för den direkt men så måste ju mönstret "ligga till sej" lite innan man kommer till skott :-))
Såhär blev min variant:Nästa projekt är en liten kvilt i PP. Jag tog en kurs på Craftsy.com där de har en hel massa olika kurser på nätet. Det kan jag verkligen rekommendera! På baksidan har jag använt polarfleece som gör den riktigt gosig att svepa in sej i :-)
10 kommentarer:

Wivi sa...

Jättesnygga båda två.
Kram

AnkiS sa...

Vad fina de är.

Catarina C sa...

Snygga saker bägge två och inte är det fel att mönster får ligga till sig ett ta. Det tog 2 år innan jag sydde min tulpanduk! Kram

Gunilla sa...

Wox, vilka glada färger i kvilten!
Duken är fin.
kram

Kjersti sa...

Så fin løper, nydelige farger :-)
Teppe var også fint, knallfarger :-)

Bibbi sa...

Lika snyggt igen då! Härliga färger på båda två.
Kram

Gunilla K sa...

Jag ska snart börja på en tulpanduk, har fått en beställning.
Snygg duk och snygg kvilt!
kram Gunilla

Katarina sa...

Fina arbeten båda två! kram Katarina

Birgits Puslerier sa...

Skønne farver og stoffer du arbejder med. :O)

Svarta Malin sa...

PP-kvilten är ju bara såå läcker!!