tisdag 6 oktober 2015

Cactus flower duk

Jag har sedan en tid en Accuquilt Go! skärmaskin där man kan stansa ut olika former i tyg. Den har blivit stående ett tag i mitt skåp, men nu tänkte jag att jag måste börja använda den lite flitigare. Eftersom har har fått problem med mina handleder och det gör ont att skära tyger med vanlig rullkniv, så är det ju faktiskt inte så dumt om man använder de hjälpmedel som finns!
 Mönstret till den här duken hittade jag på nätet och det heter Cactus flower. Jag gjorde bara fyra rutor så det blev en löpare istället för en hel kvilt.
11 kommentarer:

Eva i Krusan sa...

Ja efter sista kvilten jag skar remsor till,då hade jag ont i handen flera dagar. Det är klokt av dej att tänka så om hjälpmedel. Kaktusblomman är jättesöt!

Katarina sa...

Jättefin! Snyggt mönster och härliga färger!

Anonym sa...

Den är ju jättesnygg, Vad var det du skar tygerna med?

Carina sa...

Jag har skurit tygerna med en skärmaskin som man kan skära tyg med :http://www.accuquilt.com/shop/fabric-cutters-compared.html

Catarina C sa...

Jättefin löpare i snyggt mönster! Kram

Gunilla K sa...

Rackarns vilken snygg löpare du har sytt!!!
kram Gunilla

Elisabeth sa...

Så läcker, Carina! Kram:-)Elisabeth

Lisbeth sa...

Så fin löpare.

Lisbeth sa...

Så fin löpare.

Kjersti sa...

Så fin Carina :-) du er så flink..

Bibbi sa...

Jag tror att vi är många som har problem med händer och handleder! Det är ju dumt att inte använda det som står i skåpet för att göra jobbet mindre plågsamt! Även jag skulle behöva en sån!!

Duken blev jättefin!!
Kram