Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Dam >  Byxor >  Arc'teryx Byxor Dam - Arc'teryx Alpha Ar - Svart - Sverige (SJW4627)
Arc'teryx Byxor Dam - Arc'teryx Alpha Ar - Svart - Sverige (SJW4627)

Arc'teryx Byxor Dam - Arc'teryx Alpha Ar - Svart - Sverige (SJW4627)

2,168.6 SEK  729.0 SEKspara: 66% rabatt

Modell: SJW4627
Färg: Svart

Vänligen välj:ALPHA AR PANT
Designad för kvinnor som klättrar, är detta en mycket mångsidig vattentät / andningsbar byxa speciellt utformad för alpina expeditioner, rock och is. GORE-TEX® Pro N80p-X-kroppen kombinerar slitstark prestanda med överlägsen andningsförmåga med utmärkt regn och snöskydd. Ett tyngre plikt N155p-X material används där armering är nödvändig. Den vanliga passformen är strömlinjeformad, men lämnar utrymme för skiktning. Alpha AR Pant kombinerar allround alpine prestanda och skydd med design och funktioner som är inriktade speciellt på klättringarnas krav.
HARDWIRED FOR CLIMBERS
Strömlinjad och ändamålsfokuserad minimalistisk design innehåller specifika funktioner som är hårddragen för klättring. Arc'teryx e3D (ergonomisk 3-Ddmensional) patrering ger extra utrymme i nyckelfogar för en ökad användningsspecifik artikulering. En unik inre LegWrap ™ förenklar manschetten för att minimera kramphalsen när du går och kan tas bort när det inte behövs. WaterTight ™ sidoslipar lägger till ventilation, mycket nötningsbeständigt Keprotec ™ -material förstärker de vika, avtagbara hängarna ger säkerhet och det tankeväckade midjebältet har en låg profil som passar perfekt under klättring och packa höftbälten.
SPINNING YARNS
GORE-TEX® Pro N80p-X-tyg har en tät konstruktion som minimerar exponering av garn för slipande kontakt, minskar skador på filament och upprätthåller ytans integritet. N155p-X GORE-TEX® Pro-materialet är konstruerat för hög slagkraft och nötningsbeständighet. Flera trådar ihop i flera olika garn i en ottomansk väv för maximal densitet, robusthet och hållbarhet. Dessa tyger är svårare att konstruera, men ger en exceptionell hållbarhet och ett idealiskt förhållande mellan vikt och hållfasthet. Att välja rätt material och rätt konstruktion är en hörnsten i Arc'teryx engagemang för hantverk.


Månadens special augusti


Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se