Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Dam >  Byxor >  Arc'teryx Byxor Dam - Arc'teryx Beta Sl - Svart - Sverige (HFP7012)
Arc'teryx Byxor Dam - Arc'teryx Beta Sl - Svart - Sverige (HFP7012)

Arc'teryx Byxor Dam - Arc'teryx Beta Sl - Svart - Sverige (HFP7012)

2,022.9 SEK  674.3 SEKspara: 67% rabatt

Modell: HFP7012
Färg: Svart

Vänligen välj:BETA SL PANT
Lätt, packbar akut vattentät byxa tillverkad av GORE-TEX®-tyg med Paclite®-teknik. För användning under plötsliga stormar, har den enkla dragkonstruktionen lägre benlister för enkel på / av. Hem och insteps förstärks med nötningsbeständigt N150p-X GORE-TEX®-tyg.
KONFIDENCE BY DESIGN
Den minimalistiska designen hjälper till att maximera packbarheten och minska vikt utan att förlora viktiga funktioner. Speciellt utformade för kvinnor, dessa har en vanlig passform med ledade knän och en gusseted skrot för fri rörelsefrihet.
FOCUS PÅ MATERIAL
N40r GORE-TEX®-tyg med Paclite®-teknik är ett mycket lätt och kompakt vattentätt / andningsbart tyg. Mycket packbar, den har ett mini-ripstop-ansikte för ökad rivstyrka. Höga slitageområden vid instep, underben och manschett förstärks med en tyngre vikt, mer hållbart N150p-X GORE-TEX®-tyg.
KVALITET REFINED
Subtile, tankeväckande konstruktion detaljer hjälper shed gram. Noggrann design möjliggör minsta sömstillägg som minskar onödigt material och minskar slitage och chafing, och Regular Fit bidrar till att maximera andningsförmågan och minska bulk.
Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se