Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Dam >  Byxor >  Arc'teryx Byxor Dam - Arc'teryx Gamma Ar - Svart - Sverige (JGJ0789)
Arc'teryx Byxor Dam - Arc'teryx Gamma Ar - Svart - Sverige (JGJ0789)

Arc'teryx Byxor Dam - Arc'teryx Gamma Ar - Svart - Sverige (JGJ0789)

2,004.6 SEK  674.3 SEKspara: 66% rabatt

Modell: JGJ0789
Färg: Svart

Vänligen välj:GAMMA AR PANT
Med en kvinnors specifika design, noggrant utvalda material och funktioner, och inbyggd i fri rörlighet, är Gamma AR en teknisk softshellbyxa som är mångsidig för alpina, rock och is. Gamma AR är tillverkad av Burly ™ Double Weave, och ger en hög nivå av nötningsbeständighet och prestanda i fyra steg med måttlig värme. Det vindbeständiga tyget har en DWR-finish för att ge fuktskydd och ett borstat innerytor för komfort och förbättrade wicking egenskaper.
PERFORMANCE DRIVEN för WOMEN
Formell design är ett Arc'teryx engagemang. Koncentrerar sig på friidrott och prestanda, är Gamma AR speciellt mönstrat för kvinnliga idrottare i rörelse. Arc'teryx Trim Fit ger en låg profil som hjälper till att maximera tygets prestanda och lager lätt under hårdhäftning. Gusseted skrot och inbyggd artikulering vid knä och sittplats kombineras med tygets fyrkantiga stretch för exceptionell rörelsefrihet. Manschetten är trim och justeras för att minska volymen och förbättra synligheten på fötterna. Midjan säkrar med ett lågt integrerat justerbart bälte och är fodrad med borstad polyester för komfort och fuktkontroll under en sele eller packbälte.
FUNKTIONER ÄR ENKELT
Gamma AR är raffinerad för klättring, men levererar också den mångsidighet som behövs för tillvägagångssätt på blandad terräng. Enkel fickning är funktionell och effektiv: två handfickor passar under en sele, och en ficka på låret är lättillgänglig. Alla låg nära kroppen för att förhindra snagging och tårar, och zip stängdes för säker lagring. De justerbara manschettarna har en stövelkrok för att säkra passformen över stöveln och eliminera behovet av en gängare.
Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se