Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Dam >  Byxor >  Arc'teryx Byxor Dam - Arc'teryx Solita - Svart - Sverige (HOB6388)
Arc'teryx Byxor Dam - Arc'teryx Solita - Svart - Sverige (HOB6388)

Arc'teryx Byxor Dam - Arc'teryx Solita - Svart - Sverige (HOB6388)

1,731.3 SEK  583.2 SEKspara: 66% rabatt

Modell: HOB6388
Färg: Svart

Vänligen välj:SOLITA PANT
Running eller hybrid träning, den här lätta byxan med Regular fit är konstruerad för träning, uppvärmning och nedkylning. Kroppsplanerad artikulering och e3D-patteringsresultat ina prestanda passform med frihet att röra sig. Den vanliga passformen rymmer lätta lager utan att vara diskett eller skrymmande. Detta är en mångsidig byxa för kvinnor som lägger fokus på fitness.
PERFORMANCE MATERIALS
Socora ™ polyestertaft har tvåvägs mekanisk sträckning för fri rörelsefrihet. Lättvikt, luftgenomsläppligt och förpackningsbart, det har en UPF 50+ solskyddsklass och en DWR-behandling för att avvärja lätt nederbörd.
INTEGRERAD ERGONOMIK
Noggrann konstruktion minimerar materialet och skapar en anatomisk, regelbunden stil passform med överlägsen artikulering inbyggd. Den minsta midjeståndet är konstruerat för komfort utan bindning, och vristlipsen använder låsreglage för att förhindra oavsiktlig öppning.
FOCUS ON MOVEMENT
Design och material fokuserar på rörelse. Perfekt för efterkörning svalka ner, De erbjuder en mångsidighet som gör dem till ett bra utomhusprogram. Med effektivt solskydd och lätt väderbeständighet utför Solita Pant i olika förhållanden.


Månadens special juli


Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se