Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Dam >  Byxor >  Arc'teryx Byxor Dam - Arc'teryx Theta Sv Bib - Svart - Sverige (SFW2517)
Arc'teryx Byxor Dam - Arc'teryx Theta Sv Bib - Svart - Sverige (SFW2517)

Arc'teryx Byxor Dam - Arc'teryx Theta Sv Bib - Svart - Sverige (SFW2517)

2,077.5 SEK  692.5 SEKspara: 67% rabatt

Modell: SFW2517
Färg: Svart

Vänligen välj:THETA SV BIB
N80p-X GORE-TEX® ansiktsduk erbjuder exceptionell hållbarhet och fullständigt väderskydd i en smidig textil. Förstärkt tyg används i knä, ben och sittplatser med höga slitageytor. Fullständiga separationssidoslipar ger ett alternativ för droppsits utan att behöva ta bort upphängare. Pulvermuffar passar över stövlar med spetshakar för att säkra positionen. Hems har sladdfilm. Elastisk midja är integrerad för komfort och ren finish. Stackfickor på framkanten håller små föremål.
FULL DROP BIB
En teknisk alpin klassiker, Theta SV fit har en strömlinjeformad profil med en integrerad elastisk midja för att krama kärnan som håller värme i och snö och drar ut. Fullständigt droppsatsalternativ kräver inte att du tar bort hängen och är kompatibel med sele.
N80p-X
N80p-X ansiktsduk är en otroligt hållbar nylontextil som konstruerades under en femårig forsknings- och utvecklingsprocess mellan Arc'teryx och vår tygpartner, WLGore. Släta vev och högdensitets garnräkning skapar en tät plan yta med exceptionellt motståndskraft mot nötning.
REINFORCED
Områden i bibben som är utsatta för intensivt slitage är byggda med N155p-x GORE-TEX® Pro. Stödigare sits och nedre ben ger en hållbar dimension till byxan för berg och snö, utan att kompromissa med en övergripande känsla av smidighet.
ALPINE ORIENTATION
Athletic e3D passar håller en strömlinjeformad silhuett med inre rumlighet i knä och säte som möjliggör maximala vinterlager. Fulla dragkedjor betyder att byxorna kan läggas på över stövlar och justeras för ventilation. Förstärkta insteps begränsar skador från kanter, kramper och spännen.
Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se