Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Herr >  Byxor >  Arc'teryx Byxor Herr - Arc'teryx Beta Sl - Blå - Sverige (BZP6213)
Arc'teryx Byxor Herr - Arc'teryx Beta Sl - Blå - Sverige (BZP6213)

Arc'teryx Byxor Herr - Arc'teryx Beta Sl - Blå - Sverige (BZP6213)

2,013.7 SEK  665.2 SEKspara: 67% rabatt

Modell: BZP6213
Färg: Blå

Vänligen välj:BETA SL PANT
Nöddragbar vattentät byxa tillverkad av GORE-TEX®-tyg med Paclite®-teknik. Förstärkt hem och instep är nötningsbeständigt och hållbart N150p-X GORE-TEX®-tyg. Underben dragkedja rymmer stövlar. Lätt, ergonomisk och kompakt, den är konstruerad för användning när vädret tar en plötslig sväng till det värre.
MINIMALISM MAXIMIZED
Den minimalistiska designen hjälper till att maximera packbarheten och minska vikten utan att förlora viktiga funktioner. Förstärkt i viktiga slitageområden, ledade knän och en gusseted skrot ger rörelsefrihet, medan WaterTight® underbenstillfällen hjälper till att rymma stövlar.
PERFORMANCE MATERIALS
N40r GORE-TEX®-tyg med Paclite®-teknik är ett mycket lätt och kompakt vattentätt / andningsbart tyg. Mycket packbar, den har ett mini-ripstop-ansikte för ökad rivstyrka. Höga slitageområden vid vristen, underbenet och manschetten är förstärkt med ett tyngre, mer hållbart N150p-X GORE-TEX®-tyg.
CONFIDENT CRAFTSMANSHIP
Subtila, tankeväckande detaljer om konstruktion hjälper till att skicka gram. Noggrann utformning möjliggör minsta sömstillägg som reducerar onödigt material och minimerar slitage och chafing. Viktiga slitageområden är förstärkta för ökad hållbarhet.


Månadens special augusti


Sverige

Sverige
Copyright © 2019 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se