Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Herr >  Byxor >  Arc'teryx Byxor Herr - Arc'teryx Perimeter - Kaki - Sverige (ANS6521)
Arc'teryx Byxor Herr - Arc'teryx Perimeter - Kaki - Sverige (ANS6521)

Arc'teryx Byxor Herr - Arc'teryx Perimeter - Kaki - Sverige (ANS6521)

1,840.6 SEK  619.6 SEKspara: 66% rabatt

Modell: ANS6521
Färg: Kaki

Vänligen välj:PERIMETER PANT
Gjord av Cresta ™, en midviktig nylon / spandexblandning, den slitstarka Perimeter Pant är luftgenomsläpplig, snabbtorkande och har prestandaframställning. Konstruerad för att röra sig på spåret möjliggör den ledade mönstret och gussetedrotet en exceptionell rörelsefrihet vid branta kvaliteter och skiftande terräng. Regular Fit är strömlinjeformad utan att vara tätt eller bindande.
BIG TERRAIN
Intresserad för spåret är Perimeter Pant och andra Arc'teryx Traverse-produkter byggda för att utforska bergen och den stora terrängen till fots. Balansera hållbarhet med vikt, Traverse-produkter levererar topp till tå med skor, pack och kläder. Allt jobbar tillsammans för att ge Arc'teryx fri rörlighet, prestanda och tillförlitlighet.
TRAIL TO TOWN
Perimeter-byxans funktioner och designaspekter återspeglar detta engagemang för spårprestanda. Det breda midjebältet passar bekvämt under ett förpackning utan att klippa in eller slå upp. En dragkedja med dragkedja håller säkert en GPS-enhet eller smartphone men ligger platt när den inte används. Tvåficksfodrade handfickor och två bakfickor håller mindre föremål. Detta är en funktionsdriven byxa med en ren Arc'teryx-estetik.
Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se