Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Herr >  Byxor >  Arc'teryx Byxor Herr - Arc'teryx Procline Fl - Grå - Sverige (OVN2773)
Arc'teryx Byxor Herr - Arc'teryx Procline Fl - Grå - Sverige (OVN2773)

Arc'teryx Byxor Herr - Arc'teryx Procline Fl - Grå - Sverige (OVN2773)

2,050.2 SEK  683.4 SEKspara: 67% rabatt

Modell: OVN2773
Färg: Grå

Vänligen välj:PROCLINE FL PANT
Speciellt utformad för att uppfylla de varierade kraven på skidalpinism, ger Procline FL Pants prestanda och frihet för rigorösa stigningar och tekniska nedgångar. Burly ™ Double Weaves softshell är robust och väderbeständig, men levererar fortfarande prestanda och luftgenomsläpplighet som behövs för komfort vid branta tekniska klättringar. Arc'teryx Trim Fit använder ett rakt ben som minimerar bulk för en tydlig synhåll till fötterna. Passformen håller också materialet nära kroppen för att maximera fuktöverföringen samtidigt som det lämnas utrymme för lätt termisk skiktning. Aggressiv artikulering är inbyggd, ett krav som är särskilt nödvändigt vid utmanande stigningar och branta stigningar.
ATTENTION TO DETAIL
Manschetten representerar Procline FLs åtagande att använda specifik mångsidighet. Att realisera olika situationer innebär ofta olika stövlar, Arc'teryx konstruerade manschetten med en integrerad krossa tillverkad av Fortius 1.0 softshell. Denna kuggstång ger den justerbarhet som krävs för att skapa en säker passform över en rad startvolymer och kragehöjder. Detta är en enkel funktion, men det gör en märkbar skillnad, och gör det rätt kräver en uppmärksamhet på detaljer som är ren Arc'teryx.
PURITY and SIMPLICITY
Designad för att hjälpa skidåkare att flytta snabbare och lättare, funktioner är uppdragsspecifika och målmedvetna. Sidoklipp ger snabb värmepump och har maskstöd som hindrar snö från att komma in i byxbenet. En dumpficka på låret är lättillgänglig när du bär en sele och två blixtlåsade fickor ligger platt för att hålla dig ur vägen när du klättrar. En Keprotec ™ -plåster hjälper till att skydda manschetten från skidan och krampklyftorna, och hållbar 100D Cordura® PowderCuff ™ skapar en tätning vid startmanschetten och håller fast med grippelastiken. Midjebältejusteraren är handskfriendlig och suspendrarna är avtagbara. Båda är utformade med en låg profil att utföra under en sele.


Månadens special april


Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se