Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Herr >  Byxor >  Arc'teryx Byxor Herr - Arc'teryx Psiphon Sl - Grå - Sverige (VNM9450)
Arc'teryx Byxor Herr - Arc'teryx Psiphon Sl - Grå - Sverige (VNM9450)

Arc'teryx Byxor Herr - Arc'teryx Psiphon Sl - Grå - Sverige (VNM9450)

1,849.7 SEK  610.5 SEKspara: 67% rabatt

Modell: VNM9450
Färg: Grå

Vänligen välj:PSIPHON SL PANT
Kombinera mångsidighet med användarspecifik design, är Psiphon SL Pants material, mönster och egenskaper speciellt utvalda för multipitchklättringar. Cresta-materialet är en stretchvävt textil tillverkad av en kombination av nylon för hållbarhet och elastan för stretch. Den levererar den höga nivån av nötningsbeständighet som klättrar kräver, och erbjuder sträckprestanda för fri rörlighet på berget. Materialet har också en hög luftgenomsläpplighet. Detta gör det möjligt för luft att cirkulera för effektiv termisk reglering och fukthantering i höga ansträngningssituationer och varmare förhållanden. Handfickorna är fodrade med nät för att ytterligare öka ventilation medan du bär en klättring eller under inflygningen / nedstigningen.
MOTION IN ACTION
Klättring är ergonomiskt dynamisk, så kläder behöver komplettera rörelse, hindra inte det. Detta fokus på rörelse är en Arc'teryx-design som är väsentlig. Förutom Cresta-materialets prestanda sträcker sig Psiphon aggressiv, klättrande fokuserad artikulering och en gusseted crotch. Alla arbetar tillsammans för att hjälpa kroppen att röra sig mer enkelt utan att klättra.
GEARED FOR GRANITE
Enkla funktioner gör stor skillnad, och Arc'teryx utvecklar allt med fokus på användning. Psiphons midjeband säkrar med ett snäpp och ett lågt profilband med metallkrok stängning. Detta ger en säker passform och ligger bekvämt under en sele. En webbklinga på baksidan av midjebandet kan tjäna för att säkra en krita väska under bouldering. Lårfickan är tillgänglig medan du bär en sele och de andra fickorna ligger platta för minimal irritation. Trim-passformen minimerar löst tyg och hjälper till att förbättra synfältet på klättringsytan. Medan softshellbyxan är utformad för klättring, har den en något lösare passform än någon och ett lägre underben som ger en passform som fungerar lika bra för både klättring och tillfällig användning. Ett dragdrag i hemmet kan biograferas för att förhindra uppdrag medan du klättrar
Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se