Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Herr >  Byxor >  Arc'teryx Byxor Herr - Arc'teryx Stinger Bib - Svart - Sverige (AHG2270)
Arc'teryx Byxor Herr - Arc'teryx Stinger Bib - Svart - Sverige (AHG2270)

Arc'teryx Byxor Herr - Arc'teryx Stinger Bib - Svart - Sverige (AHG2270)

2,177.8 SEK  719.8 SEKspara: 67% rabatt

Modell: AHG2270
Färg: Svart

Vänligen välj:STINGER BIB
Gjord med GORE-TEX® Pro-textil, det tuffa, effektiva och hårdvarliga Stinger Bib-systemet ger fullständigt väderskydd och är konstruerat för djupa pulverdagar i backcountry. Framåt lutande artikulering i knä och sittplats ger fullständig rörelsefrihet, och den höga täckningsbiben sveper midjan för att skapa en fullständig överlappning under en skaljacka.
HARDWEARING PROTECTION
N80p-X GORE-TEX® Pro är stor bergsduglig. Ansiktet har större garn som är väldigt täta för att skapa en slät slitstark yta. Tyget var länge i utveckling, och ger ett styrka till viktförhållande optimerat för backcountry skidåkning och snowboard. Burly Keprotec ™ används för att skydda bröstet från kantavbrott och nötning, och slitstark 100D Cordura® används i PowderCuffs ™.
BIG MOUNTAIN ERGONOMICS
Articulated patterning och gusseted crotch ger ökad rörlighet utan att ge avkall på täckningen. Arc'teryx Regular fit är strömlinjeformad men rymmer lager, och Arc'teryx e3D-patrering ger generös användning av specifik rörlighet. Arc'teryx engagemang för ergonomisk frihet, som är särskilt viktig för att flytta backcountry terräng, är en viktig aspekt av Stinger Bibs prestation.
MISSION SPECIFIC
Arc'teryx sätter fokus på att balansera viktiga funktioner med lätt, minimalistisk design. För det ändamålet är funktionerna uppdragsspecifika, ingenting är överflödigt. ¾ längdssidor ger snabb ventilation i uppförsbacken, och stora volymer av yttre lårfickor ligger platt när de är tomma. Två fickor på spetsen ger säker förvaring. Arc'teryx WaterTight ™ dragkedjor levererar en säker tätning, men kommer inte att ackumulera snö. Justerbara, integrerade hängare monteras på framsidan av bib för att säkra passformen.


Månadens special februari


Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se