Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Herr >  Byxor >  Arc'teryx Byxor Herr - Arc'teryx Theta Sv Bib - Svart - Sverige (XKI9480)
Arc'teryx Byxor Herr - Arc'teryx Theta Sv Bib - Svart - Sverige (XKI9480)

Arc'teryx Byxor Herr - Arc'teryx Theta Sv Bib - Svart - Sverige (XKI9480)

2,177.8 SEK  719.8 SEKspara: 67% rabatt

Modell: XKI9480
Färg: Svart

Vänligen välj:THETA SV BIB
N80p-X GORE-TEX® ger enastående hållbarhet och fullständigt väderskydd i en smidig, särskilt mjuk-på-touch-textil. Förstärkningstygn används i knä, underben och säte för att skydda höga slitageytor. Fullständiga separationssidoslipor ger ett alternativ för droppsits utan att man behöver ta bort hängen. Pulvermuffar med spetshakar passar lätt över stövlarna och kan säkras på plats. Hems har snören cinches och en elastisk midja är integrerad för komfort och ren finish. Två stashfickor på framkanten håller små föremål.
FULL DROP BIB
En teknisk alpin klassiker, Theta SV fit har en strömlinjeformad profil med en integrerad elastisk midja för att krama kärnan som håller värme i och snö och drar ut. Fullständigt droppsatsalternativ kräver inte att du tar bort hängen och är kompatibel med sele.
N80p-X
N80p-X ansiktsduk är en otroligt hållbar nylontextil som konstruerades under en femårig forsknings- och utvecklingsprocess mellan Arc'teryx och vår tygpartner, WLGore. Släta vev och högdensitets garnräkning skapar en tät plan yta med exceptionellt motståndskraft mot nötning.
REINFORCED
Områden i bibben som är utsatta för intensivt slitage förstärks med N155p-x GORE-TEX® Pro. Stödigare sits och nedre ben ger en hållbar dimension till byxan för berg och snö, utan att kompromissa med en övergripande känsla av smidighet.
ALPINE ORIENTATION
Avslappnad e3D passform håller en strömlinjeformad silhuett med intern rymlighet i knä och säte som möjliggör vinterskikt. Fulla dragkedjor betyder att byxorna kan läggas på över stövlar och justeras för ventilation. Förstärkta insteps begränsar skador från kanter, kramper och spännen.


Månadens special februari


Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se