Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Tillbehör >  Handskar >  Arc'teryx Handskar - Arc'teryx Anertia - Svart - Sverige (IKA8186)
Arc'teryx Handskar - Arc'teryx Anertia - Svart - Sverige (IKA8186)

Arc'teryx Handskar - Arc'teryx Anertia - Svart - Sverige (IKA8186)

1,312.1 SEK  437.4 SEKspara: 67% rabatt

Modell: IKA8186
Färg: Svart
ANERTIA GLOVETHela berget Anertia Glove ger exceptionellt passform, grepp och fingerfärd när du isolerar och skyddar snowboardåkare och åkare från våt och kall. Andningsskyddat vattentätt skydd kommer från en ergonomiskt utformad insats tillverkad av GORE-TEX® med XCR®-produktteknik. Fortius ™ 1.0 softshell yttre ger en hög nivå av nötningsbeständighet och stretch prestanda, tillsammans med exceptionell luftgenomsläpplighet för att hjälpa till med snabb överföring av fukt.
INSULATED SMARTOn-området skidor och snowboard kombinerar höghastighetsavkörning med kyllyft, vilket ger ett behov av exceptionellt värmeskydd och fukthantering. Anertia använder två typer av PrimaLoft®-isoleringskartor för att ge effektiv värme och ergonomisk prestanda. På baksidan av handen, ett område som är mer utsatt för kallt, höga 133 g PrimaLoft® Silver Insulation används för maximal värme. I handflatan och fingrarna är områden där fingerfärdighet, grepp och hållbarhet är kritiska, 100 g PrimaLoft® Gold Insulation Eco med greppkontroll. Denna tätare isolering ger värme när den komprimeras och motstår att packa ut med användning.
BUILT SMARTFeatures är speciellt utvalda för områdesprestanda. Läderförstärkta palmer och fingrar bidrar till hållbarhet och höjning av greppet. De kortare manschettskikten lätt under manschettknappar, handledsremmar hjälper till att förhindra att handskarna släpps undan och en handtag på fingertopparna gör att handskarna kan klippas ihop och lätt hängas att torka. Interna tapningbindningar palmer och fingrar till ytterhöljet för att förbättra greppet, minska glidningen mellan skikten. Ett borstat fodrar kör fingertopp till handleden och ger värme, komfort och hjälper fukttransporter. Manschetten är fäst med Velcro® och är byggd med en integrerad elastisk gore för precision passform.


Månadens special juli


Arc'teryx Handskar - Arc'teryx Down - Svart - Sverige (OZD7770)
1,184.6 SEK  400.9 SEKspara: 66% rabatt
Sverige

Sverige
Copyright © 2019 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se