Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Tillbehör >  Handskar >  Arc'teryx Handskar - Arc'teryx Fission - Svart - Sverige (LZR8647)
Arc'teryx Handskar - Arc'teryx Fission - Svart - Sverige (LZR8647)

Arc'teryx Handskar - Arc'teryx Fission - Svart - Sverige (LZR8647)

1,421.5 SEK  473.8 SEKspara: 67% rabatt

Modell: LZR8647
Färg: Svart
KUNDTIPS
Dessa handskar är unisex. Var vänlig hänvisa till handskreveringsschemat för unisex limning.
FISSION GLOVEWarm, torr och hård, kombinerar Fission Glove det beprövade skyddet av GORE-TEX® XCR-produkttekniken, termisk prestanda för Primaloft®, ett slitstarkt Fortius ™ 1.0-softshell-yttre och hårdhetens skinn. Andningsskyddat vattentätt skydd kommer från en ergonomiskt utformad GORE-TEX® med XCR®-produktteknikinsats. Yttret är gjord av Arc'teryx Fortius ™ 1.0 softshell för en hög grad av nötningsbeständighet, prestandaförlängning och exceptionell luftgenomsläpplighet för att hjälpa till med snabb överföring av fukt. En borstad polyesterfoder kör fingertoppen till handleden för att lägga till värme, komfort och fuktighet.
ALPINE AGILEBackcountry-miljöer är hårda och krävande. Handskar måste fungera som en förlängning av handen, Att ta bort dem för att utföra enkla uppgifter kan vara obekväma, till och med farliga. Fissionshandsken är noggrant formad för att passa och röra sig naturligt, och en unik isoleringslösning används för att underlätta prestanda. I palmen och fingrarna använder Arc'teryx 100 g PrimaLoft® Gold Insulation Eco med greppkontroll. Denna noggrant utformade isolering är konstruerad för att ge bättre smidighet och grepp genom en process som minskar glid mellan lagren i handsken. Dess konstruktion motstår också att packa ut med upprepad användning, vilket bibehåller isolationsvärdet över tiden. På baksidan av handen används ett område som är mer utsatt för kallt, högt 133 g PrimaLoft® Silver Insulation för maximal värme.
ALPINE SMARTFeatures är alpinsmart. Byggd för användning där nötning är en konsekvent verklighet och ett säkert grepp är avgörande, fissionens handflator och fingrar förstärks med långdragande, smidigt läder. Den långa klacken ger extra täckning, lätt lager över en jacka, och kan stängas och öppnas med handskarna på. Handledsremmar hjälper till att förhindra förlust och majtas bort när det inte behövs. En inre manschett förseglar utdrag, behåller värme och behandlas DWR för att förhindra ackumulering av snö och yttre fukt. Elastisk på baksidan av handleden justerar automatiskt passformen för att ytterligare förbättra värmehållandet. En webbklinga gör att handskarna kan klippas ihop med en karbinhake för enkel transport eller för att snabbt torka.


Månadens special juli


Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se