Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Tillbehör >  Handskar >  Arc'teryx Handskar - Arc'teryx Fission - Svart - Sverige (URI4458)
Arc'teryx Handskar - Arc'teryx Fission - Svart - Sverige (URI4458)

Arc'teryx Handskar - Arc'teryx Fission - Svart - Sverige (URI4458)

1,448.8 SEK  482.9 SEKspara: 67% rabatt

Modell: URI4458
Färg: Svart
KUNDTIPS
Dessa handskar är unisex. Var vänlig hänvisa till handskreveringsschemat för unisex limning.
FISSION MITTENKompenserad för backcountry skidåkning och snowboard, men flexibel nog för en rad vinter bergssport, är Fission Mitten byggd varm, torr och hård. Den kombinerar det beprövade vattentäta, andningsskyddade GORE-TEX® XCR-produkttekniken med den effektiva termiska prestandan av tre typer av Primaloft®-isolering. Det slitstarka Fortius ™ 1.0-softshell-ytterytan ger stretch med nötningsbeständighet. Robust, smidigt läder förstärker handflatan och fingrarna och hjälper till att ge ett säkert grepp.
RIGHT INSULATION, RIGHT PLACET Fission använder tre typer PrimaLoft®-isolering valda och kartlagda för att ge effektiv värme, förlängd hållbarhet och höga ergonomiska prestanda. På baksidan av handen, ett område som är mer utsatt för kallt, högt 133 g PrimaLoft® Silver Insulation används för maximal värme. Ett lager på 100 g PrimaLoft® Silver Insulation Hi-Loft läggs på baksidan för att förlänga slitage, särskilt vid höga flexionsområden. I handflatan och fingrarna är områden där fingerfärdighet, grepp och hållbarhet är kritiska, tätare 100g PrimaLoft® Gold Insulation Eco med greppkontroll. Denna tätare isolering har en lägre profil med mindre volym, motstår förpackning med användning, ger värme vid komprimering och möjliggör en högre ergonomisk frihet.
ALPINE SMARTWarmth är ett fokus. Fission har en inre manschett som tätar utdrag, behåller värme och DWR behandlas för att förhindra ackumulering av snö och yttre fukt. Elastisk på baksidan av handleden justerar automatiskt passformen för att ytterligare förbättra värmehållandet. Den långa klacken ger extra täckning, lätt lager över en jacka, och kan stängas och öppnas med vantarna på. Eftersom den används där nötning är en konsekvent verklighet och ett säkert grepp är avgörande, förstärks handflatan och fingrarna med långdragande, smidigt läder. Handledsremmar hjälper till att förhindra förlust och kan tas bort när det inte behövs. En webbing slinga gör att vantar kan klippas ihop med en karbinhake för enkel transport eller för att snabbt torka.
En webbing slinga gör att vantar kan klippas ihop med en karbinhake för enkel transport eller för att snabbt torka.
En webbing slinga gör att vantar kan klippas ihop med en karbinhake för enkel transport eller för att snabbt torka.
Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se