Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Tillbehör >  Handskar >  Arc'teryx Handskar - Arc'teryx Rush - Svart - Sverige (MAB7039)
Arc'teryx Handskar - Arc'teryx Rush - Svart - Sverige (MAB7039)

Arc'teryx Handskar - Arc'teryx Rush - Svart - Sverige (MAB7039)

1,594.6 SEK  537.6 SEKspara: 66% rabatt

Modell: MAB7039
Färg: Svart
KUNDTIPS
Dessa handskar är unisex. Var vänlig hänvisa till handskreveringsschemat för unisex limning.
RUSH GLOVEHardworking handskydd för stor mountain freeriding, Rush Glove ger hållbarhet, fingerfärdighet och bevisat GORE-TEX® väderskydd. Mycket andningsbart N70p 3L GORE-TEX® Pro-textil skyddar handens rygg från regn, vind och snö. Handflatan och fingrarna lägger till en hållbar, smidig läderförstärkning för mer robust skydd och ett klibbigt grepp. Rushens skicklighet är anmärkningsvärd. Smart användning av Primaloft®-isoleringar och Arc'teryx Tri-Dex ™ -mönster kombinerar en handske som värmer och arbetar med handen.
INSULATED SMARTThe Rush Glove använder två typer av PrimaLoft®-isolering valda och kartlagda för att ge effektiv värme och höga nivåer av ergonomisk prestanda. På baksidan av handen, ett område som är mer utsatt för kallt, högt 133 g PrimaLoft® Silver Insulation används för maximal värme. I handflatan och fingrarna är områden där fingerfärdighet, grepp och hållbarhet är kritiska, tätare 100g PrimaLoft® Gold Insulation Eco med greppkontroll. Denna tätare isolering motstår förpackning med användning, ger värme när den komprimeras och möjliggör en högre ergonomisk frihet.
TRI-DEX ™ DEXTERITYDexterity kommer inte lätt. Precisionen i den mänskliga handen kommer från en komplicerad anatomi som tillåter ett invecklat, varierat rörelseområde. Rush Glove är konstruerad med Arc'teryx Tri-Dex ™ patterningsteknik, ett tre-lags fingermönster som kartlägger tummen och varje finger separat beroende på handens naturliga grepprörelse. Sömmar minimeras och placeras så att de inte stör greppet. Det är ett komplicerat, svårt förhållningssätt, men det lönar sig med en anmärkningsvärd fingerfärdighet och rörelsesort som efterliknar den nakna handen.
Sverige

Sverige
Copyright © 2019 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se