Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Dam >  Hooded Jackor >  Arc'teryx Hooded Jackor Dam - Arc'teryx Atom Lt Isolerade - Svart - Sverige (SSB9834)
Arc'teryx Hooded Jackor Dam - Arc'teryx Atom Lt Isolerade - Svart - Sverige (SSB9834)

Arc'teryx Hooded Jackor Dam - Arc'teryx Atom Lt Isolerade - Svart - Sverige (SSB9834)

5,339.6 SEK  1,785.9 SEKspara: 67% rabatt

Modell: SSB9834
Färg: Svart

Vänligen välj:KUNDTIPS
Våra Atom LT- och SL-produkter har låsfria dragkedjor genom design. Ett ändamål med den låsbara dragkedjan är att den är lättare att använda med en hand. Denna designfunktion bidrar också till att begränsa risken för skador på dragkedjan och lättviktigt ansiktsduk direkt intill dragkedjan.
ATOM LT HOODY
Denna trimhybrid hoody är utformad som ett aktivt isoleringslager, vilket ger vital kärnvärme med fri rörlighet och andningsförmåga. Lätt och komprimerbar, Atom LT Hoody har Coreloft ™ -isolering i torso, armar och huva. Sidopanelerna och underarmarna har Polartec® Power Stretch® med Hardface® Technology, vilket ger rörlighet och andningsförmåga. Ett vind- och fuktbeständigt yttre skal utökar fristående användbarhet.
ESSENTIAL PIECE
Fakta: Varje person på huvudkontoret äger minst en Atom LT; de flesta kvinnor har två.
Orsaken: Coreloft ™ -isolering inuti ett lätta taftskal. All komfort i en sovsäck, men den känns tyngdlös.
WINDSHELL
Fördelarna med taftväv är deras lätta, luftiga natur med förmåga att vika undan vinden. Atom-serien har en taffeta ytterfodring som behandlas med DWR-hållfasthet (hållbar vattenbeständig) för att ge dem en långvarig förmåga att kasta fukt. DWR skyddar mot lätt nederbörd.
NO SWEAT
Mellanlager som kan fungera som yttre skikt har varierande grader av väderförskjutningskapacitet; De har också varierande grader av fukthantering. Förutom att vara tillverkad av andningsskyddande Coreloft ™ -isolering, Atom LT har breathable sidopaneler i Polartec® Power Stretch® med Hardface ™ -teknologi som hjälper till att reglera temperaturen under ansträngning.
PACK LIGHT
Mycket komprimerbara, Atom-bitar packas ner i ett litet paket med lagrad värme. Förvara jackan inuti sin egen ficka eller täpp den i en ärm eller inuti huven om du inte är begränsad av utrymme. En snabb skaka återställer det ursprungliga loftet, gång på gång.
Northern Elements
Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se