Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Dam >  Hooded Jackor >  Arc'teryx Hooded Jackor Dam - Arc'teryx Gamma Lt - Svart - Sverige (RPC5955)
Arc'teryx Hooded Jackor Dam - Arc'teryx Gamma Lt - Svart - Sverige (RPC5955)

Arc'teryx Hooded Jackor Dam - Arc'teryx Gamma Lt - Svart - Sverige (RPC5955)

5,330.5 SEK  1,776.8 SEKspara: 67% rabatt

Modell: RPC5955
Färg: Svart

Vänligen välj:GAMMA LT HOODY
Gamma LT erbjuder enastående mångsidighet och prestanda, avancerade material och genomtänkta Arc'teryx-design. Det är en idealisk softshell för en rad alpina och backcountry-strävanden. Gamma LT är tillverkad av lätta, slitstarka Wee Burly ™ softshell-tyg, en DWR (hållbar vattenavvisande) behandlad nylon / polyester dubbelväv. Den är stark, lätt och ger måttligt värme och väderskydd. Tyget blandar vindmotstånd med luftgenomsläpplig komfort, har elastanfibrer för inbyggd tvåvägs sträckning och är utomordentligt hållbar för sin vikt. Dess vind- och vattenbeständighet kompletteras med en texturerad baksida som lägger till termisk komfort och fukttransport under aktiv användning under kallt väder och marginella förhållanden.
BEHANDLING OCH FRIHET
Fri rörlighet är ett primärt Arc'teryx-fokus. Gamma LT är designad speciellt för kvinnor och har articulated patterning, underarmsbeläggningar och stretchmaterial som frigör det att flytta med kroppen. Arc'teryx regelbunden passform är strömlinjeformad och atletisk samtidigt som det ger plats för midlayers. Hjälmkompatibel StormHood ™ erbjuder full täckning med hög synlighet och rörelsefrihet, och Gammas höftlängdsmodell och strömlinjeformad mönster gör att den ligger bekvämt under en sele eller packbälte. Stretch gusset manschetter ger en säker passform, men tryck lätt upp för ventilation.
FÖRFINNING OCH INNOVATION
Förfining och uppmärksam innovation är Arc'teryx design obsessions. För att underlätta värmedumpen utan oavsiktlig öppning använder Gamma LT den geniala No Slip Zip ™. Dragkedjans unika konstruktion innebär en rad stötar på de översta tänderna för att förhindra självöppning, men som i många Arc'teryx-stycken kan blixtlåset snabbt öppnas med en hand för nästan omedelbar värmepump. Denna till synes små sak visar tydligt Arc'teryx uppmärksamhet på detaljer.
Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se