Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Dam >  Hooded Jackor >  Arc'teryx Hooded Jackor Dam - Arc'teryx Procline Hybrid Mellanlager Och Fleece - Lila - Sverige (LWN5080)
Arc'teryx Hooded Jackor Dam - Arc'teryx Procline Hybrid Mellanlager Och Fleece - Lila - Sverige (LWN5080)

Arc'teryx Hooded Jackor Dam - Arc'teryx Procline Hybrid Mellanlager Och Fleece - Lila - Sverige (LWN5080)

5,321.4 SEK  1,767.7 SEKspara: 67% rabatt

Modell: LWN5080
Färg: Lila

Vänligen välj:PROCLINE HYBRID HOODY
Tekniska klättrar är skidalpinternas väg till färskt pulver och branta couloirs. Procline Hybrid Hoody levererar termisk prestanda med klimatkontroll för klättringen. Två tyger kombineras med Arc'teryx Hybrid Mapping-teknik. Ett Tyono ™ nylonskal är bunden till en lätt fuktgivande mikrogrid Polartec® fleece. Tyono ™ skalet är en 20 denier nylon som är lätt, komprimerbar och bedrägligt hållbar. Den har en DWR-behandling för att kasta lätt fukt och blockerar vind medan den fortfarande ger tillräckligt med luftgenomsläpplighet för att förhindra överhettning. Polartec® Classic 100 micro velour litet nätflöde leder kroppen och toppen av huven för att ge effektiv, lätt värme- och fukttransport. Under armarna och nedåt sidorna, där värmefrisättning och rörelsefrihet är kritiska, Polartec® Power Stretch® fleece med Hardface® Technology används. Lätt borstad på insidan, och PROCLINE HYBRID HOODY
Tekniska klättringar är skidspårvagnens väg till färskt pulver och branta couloirs. Procline Hybrid Hoody levererar termisk prestanda med klimatkontroll för klättringen. Två tyger kombineras med Arc'teryx Hybrid Mapping-teknik. Ett Tyono ™ nylonskal är bunden till en lätt fuktgivande mikrogrid Polartec® fleece. Tyono ™ skalet är en 20 denier nylon som är lätt, komprimerbar och bedrägligt hållbar. Den har en DWR-behandling för att kasta lätt fukt och blockerar vind medan den fortfarande ger tillräckligt med luftgenomsläpplighet för att förhindra överhettning. Polartec® Classic 100 micro velour litet nätflöde leder kroppen och toppen av huven för att ge effektiv, lätt värme- och fukttransport. Under armarna och sidorna, där värmefrigörande och rörelsefrihet är kritiska, används Polartec® Power Stretch® fleece med Hardface® Technology. Lätt borstat på insidan, och levererar exceptionell stretch, materialets smidigare ansikte hjälper till med snö och nötningsbeständighet.
INTELLIGENTLY MINIMALIST
Använd specifikt och intelligent minimalistisk, Procline Hybrid Hoody är anpassad till endast de viktigaste funktionerna. Huven är lättisolerad och snyggar säkert med en enda handjusterare för en full täckpassform som fungerar med eller utan hjälm. Två lågprofilerade handfickor rymmer små väsentliga saker. Den unika No Slip Zip ™ kombinerar säkerheten för en låsreglage med lätthet för ett nonlocking quick release system. Varje tolfte tand har en bump på den. Detta förhindrar att dragkedjan öppnas oavsiktligt, men tillåter fortfarande möjligheten att unzip med en enda hand för snabb ventilation. Det är en enkel funktion, länge i utveckling, som gör skillnad.
SPECIFICALLY FOR WOMEN
Formell design är ett Arc'teryx engagemang. Vid design för kvinnor förädlas varje element för att specifikt uppfylla kvinnornas idrottares behov och krav, utan kompromiss. Effektiv kvinnors specifika mönster och användarspecifika ergonomiska friheter är nycklar till Procline Hybrid Hoodys prestanda. Aggressiv artikulering är inbyggd, ett krav som är särskilt nödvändigt på utmanande stigningar. Arc'teryx Trim-passformen med e3D håller hoody nära kroppen för att maximera tygytan och ger lätt lagring under svåra, och e3D (ergonomisk tredimensionell) mönstring utnyttjar extra utrymme i viktiga gemensamma områden för att ge en ökad användningsgrad specifik artikulation.


Månadens special mars


Sverige

Sverige
Copyright © 2019 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se