Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Dam >  Hooded Jackor >  Arc'teryx Hooded Jackor Dam - Arc'teryx Psiphon Fl - Blå - Sverige (CXQ6121)
Arc'teryx Hooded Jackor Dam - Arc'teryx Psiphon Fl - Blå - Sverige (CXQ6121)

Arc'teryx Hooded Jackor Dam - Arc'teryx Psiphon Fl - Blå - Sverige (CXQ6121)

5,321.4 SEK  1,767.7 SEKspara: 67% rabatt

Modell: CXQ6121
Färg: Blå

Vänligen välj:PSIPHON FL HOODY
Speciellt skapad för att leverera skydd, funktionalitet och hållbarhet för minimal vikt, är Psiphon FL designad för alpinister som vill flytta snabbt. Arc'teryx Hybrid Mapping-teknik används för att specifikt placera material där de kommer att ge största möjliga nytta. Lättvikt TerraTex ™ softshell fungerar som det primära tyget, då viktiga slitområden förstärks med slitstarkt Fortius ™ 1.0. TerraTex ™ är ultralätt, stark och balanserar vind- och väderbeständighet. Den har en viss grad av stretch och torkar exceptionellt snabbt om det är vått. Luftgenomsläppligt Fortius ™ 1.0 används på överdelarna av ärmarna och axlarna för att öka hållbarheten, förbättra värmebehandlingen och lägga till en högre prestanda för ökad rörlighet.
RANGE OF MOTION
Med fokus på friidrott och prestanda, Psiphon FL är speciellt utformad för att passa och arbeta med en klättrare kropp. Designen är kvinnorspecifik och har en trimform som förbättrar synfältet, minimerar tyget i en sele och är mönstrat för ergonomisk frihet. Funktionell artikulering är inbyggd i huven och ärmarna, och gusseted underarms förlänger rörelseområdet och hindrar Psiphon FL från att rida upp medan de når. Den mångsidiga StormHood ™ är mycket justerbar, så att den rör sig fritt med huvudet, ger full täckning med minimal syn på visionen och bärs med eller utan hjälm. Avtagbara HemLock ™ -insatser håller Psiphon FL säkrad under en sele och öppningen med full zip-front gör det enkelt att ta av och på Psiphon FL efter behov.
DESIGNED WITH INTENTION
Climbers kräver redskap som är avsedd med avsikt. Ofta är det som är användbart på andra ställen ett hinder för sten och is, så varje funktion måste utvärderas noggrant för att bestämma dess nödvändighet. Psiphon FL återspeglar denna tankeväckande uppmärksamhet på detaljer med sin enkla, effektiva, minimalistiska funktionssats. Den unika No Slip Zip ™ kombinerar säkerheten för en låsreglage med lätthet för ett nonlocking quick release system. Varje tolfte tand har en bump på den. Detta förhindrar att dragkedjan öppnas oavsiktligt, men tillåter fortfarande möjligheten att unzipa med en enda hand för snabb ventilation. Enkla kardborrejusteringar sätter fast manschetten och är lätta att manipulera med handskar på och ett smart snäppsystem skyddar kåpan när den inte används, vilket hindrar det från att blåsa runt i vinden och förhindra syn. Fickorna är enkla och tillgängliga.


Månadens special februari


Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se