Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Herr >  Hooded Jackor >  Arc'teryx Hooded Jackor Herr - Arc'teryx Gamma Lt Skal - Svart - Sverige (EOQ3432)
Arc'teryx Hooded Jackor Herr - Arc'teryx Gamma Lt Skal - Svart - Sverige (EOQ3432)

Arc'teryx Hooded Jackor Herr - Arc'teryx Gamma Lt Skal - Svart - Sverige (EOQ3432)

5,321.4 SEK  1,767.7 SEKspara: 67% rabatt

Modell: EOQ3432
Färg: Svart

Vänligen välj:GAMMA LT HOODY
Bevisad prestanda, exceptionell mångsidighet, avancerade material och disciplinerad Arc'teryx-design gör Gamma LT till en viktig softshell för aktiva alpina och backcountry-strävanden. Gamma LT är tillverkad av lätta, slitstarka Wee Burly ™ softshell-tyg, en DWR (hållbar vattenavvisande) behandlad nylon / polyester dubbelväv. Den är stark, lätt och ger måttligt värme och väderskydd. Tyget blandar vindmotstånd med luftgenomsläpplig komfort, har elastanfibrer för inbyggd tvåvägs sträckning och är utomordentligt hållbar för sin vikt. Dess vind- och vattenbeständighet kompletteras med en texturerad baksida som lägger till termisk komfort och fukttransport under aktiv användning under kallt väder och marginella förhållanden.
BEHANDLING OCH FRIHET
Alpinresa är dynamisk, så Arc'teryx designar för rörelse. Hantering av ledad mönster, underarmsknutar och stretchmaterial, Gamma LT rör sig med kroppen. Arc'teryx regelbunden passform är strömlinjeformad och atletisk samtidigt som det ger plats för midlayers. Hjälmkompatibel StormHood ™ levererar full täckning med hög synlighet och rörelsefrihet, och Gammas höftlängdskåpa och strömlinjeformad mönster gör det bekvämt att ligga under en sele eller packbälte. Stretch gusset manschetter ger en säker passform, men tryck lätt upp för ventilation.
REFINEMENT OCH INNOVATION
Förfining och subtil innovation är Arc'teryx design obsessions. För att underlätta värmedumpen utan oavsiktlig öppning använder Gamma LT den geniala No Slip Zip ™. Dragkedjans unika konstruktion innebär en rad stötar på de bästa få tänderna för att förhindra självöppning, men som i många Arc'teryx-stycken, dragkedjan kan snabbt öppnas med en enda hand för nästan momentan värmepump. Denna till synes små sak visar tydligt Arc'teryx uppmärksamhet på detaljer.
Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se