Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Herr >  Hooded Jackor >  Arc'teryx Hooded Jackor Herr - Arc'teryx Squamish Skal - Blå - Sverige (UXE4367)
Arc'teryx Hooded Jackor Herr - Arc'teryx Squamish Skal - Blå - Sverige (UXE4367)

Arc'teryx Hooded Jackor Herr - Arc'teryx Squamish Skal - Blå - Sverige (UXE4367)

3,234.7 SEK  1,084.3 SEKspara: 66% rabatt

Modell: UXE4367
Färg: Blå

Vänligen välj:SQUAMISH HOODY
Extremt lätt och komprimerbar, den här hooded windshellen har ultralätt minimalistisk konstruktion och stag i bröstfickan för maximal förpackning. Tillverkad med ett extremt vindbeständigt tyg som har överraskande styrka och motståndskraft, ger detta mycket lätta lager ett enkelt och effektivt skydd. Använd Squamish Hoody när temperaturen börjar falla, i svala vindar eller över ett luftgenomsläppligt mellanskikt.
VERSATILITY IN MOTION
Arc'teryx känner igen att den lätta vindrutan är en utomhus nödvändig och används för en rad aktiviteter. Fri rörlighet är nyckeln, så Squamish Hoody's mönster och gusseting ger ergonomisk funktion för vandring, cykling och klättring. En annan aspekt är vikt. Med en knappt 155 g (5,5 oz) och extremt packbar är Squamish Hoody lätt att ta med sig, speciellt för dem som rör sig snabbt och lätt.
EN BÄTTRE HOOD
Arc'teryx lägger otroligt fokus i varje funktion. Allt har sin anledning, är utvecklad och vald för att maximera prestanda. Squamish Hoody har Arc'teryx StormHood ™. Hjälmkompatibel, StormHood ™ kan filmas med enhändiga dragkedjor, dra åt den för att rotera med huvudet. Detta ger ergonomisk frihet och möjliggör förbättrad syn när du är på resande fot.
Detta ger ergonomisk frihet och möjliggör förbättrad syn när du är på resande fot.
Detta ger ergonomisk frihet och möjliggör förbättrad syn när du är på resande fot.
Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se