Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Dam >  Isolerade Jackor >  Arc'teryx Isolerade Jackor Dam - Arc'teryx Tiya - Svart - Sverige (FVM8978)
Arc'teryx Isolerade Jackor Dam - Arc'teryx Tiya - Svart - Sverige (FVM8978)

Arc'teryx Isolerade Jackor Dam - Arc'teryx Tiya - Svart - Sverige (FVM8978)

5,266.7 SEK  1,749.5 SEKspara: 67% rabatt

Modell: FVM8978
Färg: Svart

Vänligen välj:TIYA JACKET
Tiya jackan är speciellt skapad för att hantera skidåkning och snowboarding i kalla, snöiga förhållanden. Det är fullt isolerat, vattentätt, andningsskyddande och en ren, strömlinjeformad design. Skalet är ett starkt, slitstarkt N70p 3L GORE-TEX®-tyg med tricot-teknik. Det ger ett andningsskyddande väderskydd, men är mjuk, bekväm och tyst. Hög effektiv Coreloft ™ syntetisolering är lätt, varm, hållbar och behåller värme med minimal bulk. Den isolerade DropHood ™ är skidhjälmkompatibel, ger exceptionell täckning utan att offra periferi, och har en integrerad isolerad stand-up krage som blockerar utkast och håller i värme.
FIT för FREEDOM
Formell design är ett Arc'teryx engagemang. Vid design för kvinnor, varje element förädlas till specifikt för att möta kvinnornas idrottares behov och krav. Tiya Arc'teryx Trim-passformen är strömlinjeformad och effektiv, men ger utrymme för midlayers, och artikulering i ärmarna och krossar under armarna ger exceptionell rörelsefrihet. Med sin noggranna design och invecklad patrering är Tiya en indikation på det långvariga Arc'teryx-engagemanget för att leverera användarspecifika prestationsdrivna produkter för kvinnor.
FUNKTIONERADE FÖR ANVÄNDNING
Bumps, steeps, pulver och groomers, erbjuder skidåkning en unik möjlighet att fokusera rent på nedstigningen. Arc'teryx-designers valde funktioner som utförs i denna specifika miljö. PowderGuard ™ underarmsöppningar ger snabbt överskottsvärme och har ett nät tillbaka som förhindrar snö från att krypa in i jackan. Tiya pulver kjol har gripper elastik och en stretchpanel för att skapa en säker passform som inte binder, och har en DWR behandling på tyget under det för att hjälpa till med skur snö. En intern maskindel fogar hatt, handske eller skyddsglasögon. Två handfickor och en eftertänkt placerad ärmficka håller snöa väsentliga tillgängliga.
Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se