Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Herr >  Isolerade Jackor >  Arc'teryx Isolerade Jackor Herr - Arc'teryx Fissile - Svart - Sverige (ILH1382)
Arc'teryx Isolerade Jackor Herr - Arc'teryx Fissile - Svart - Sverige (ILH1382)

Arc'teryx Isolerade Jackor Herr - Arc'teryx Fissile - Svart - Sverige (ILH1382)

5,339.6 SEK  1,785.9 SEKspara: 67% rabatt

Modell: ILH1382
Färg: Svart

Vänligen välj:FISSILE JACKET
Med det beprövade skyddet av GORE-TEX® och värmen av premium gås ner, är Fissile den varmaste Arc'teryx jackan för freeride skidåkare och boarders. Dess isolerings- och väderskyddsnivå gör det idealiskt som uppvärmningsstycke för vila och övergångsperioder på stig och traverser, då som skyddande skal på nedfarter. Det andasbara N70p 3L GORE-TEX®-tyget med tricot-teknik tätar snö och vind. Tyget är smidigt och tyst och rör sig lätt med kroppen. Den avslappnade passformen ger utrymme för lager, och skidspecifik artikulering höjer rörelsens frihet.
MAXIMIZING INSULATION PERFORMANCE
Lofty 750 Fill Power Goose Down ger lätt värme, med paneler av Coreloft® syntetisk isolering som används i områden där fukt kan uppstå. Down Contour LT ™ är ihopkopplad med Down Composite Mapping ™ för att förbättra isoleringseffektiviteten. Down Composite Mapping ™ används för att placera isolering i områden som maximerar fördelarna och förbättrar rörelsefriheten. Down Contour LT ™ innefattar konstruktion av en nylon fylld nylon taffeta inuti GORE-TEX. Detta integrerade nätsladdar möjliggör ett helt sömt förseglat skal, ger maximal kompressibilitet och höjer värmeffektiviteten genom att fokusera ner närmare kroppen.
FUNKTIONER FÖR ANVÄNDNING
Freeriders hitta sina linjer på något sätt som är nödvändiga, så Fissile använder ändamålsspecifika funktioner som förbättrar prestanda och mångsidighet utan att lägga till onödig vikt av bulk. Vid kall nedstigning eller dåligt väder, ger den isolerade hjälmkompatibla StormHood ™ skydd och värme utan att åsidosätta synligheten. Vid uppspår eller ansträngda nedgångar, släpper den geniala, nätstödda PowderGuard ™ under armarna värmen utan att det ackumuleras snö. Handfickor stow essentials, en blixtlås på ärmen är lättillgänglig med ett paket eller sele på, en intern säkerhetsficka skyddar en plånbok eller smartphone, och inbyggda dumpfickor hanterar handskar, skinn och toque.
Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se