Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Herr >  Isolerade Jackor >  Arc'teryx Isolerade Jackor Herr - Arc'teryx Thorium Ar - Svart - Sverige (MWR3875)
Arc'teryx Isolerade Jackor Herr - Arc'teryx Thorium Ar - Svart - Sverige (MWR3875)

Arc'teryx Isolerade Jackor Herr - Arc'teryx Thorium Ar - Svart - Sverige (MWR3875)

4,893.1 SEK  1,631.0 SEKspara: 67% rabatt

Modell: MWR3875
Färg: Svart

Vänligen välj:THORIUM AR JACKET
Exceptionellt mångsidigt, slitstarkt och varmt, fungerar Thorium AR Jacket som ett kallt väder midslag och som fristående. Jackans design kombinerar en ergonomisk passform, högklassigt hantverk och noga utvalda material. Lofty 750 fyllig europeisk grå gås ner ger exceptionell värme för liten vikt, är hållbart elastisk och packar lätt. Ytan är mjuk, hållbar Arato ™ 40 nylon. Detta lätta material motstår nötning, packar kompakt och har en DWR-finish för att avsticka fukt.
CAREFUL DESIGN
Arc'teryx mönster för användning i äkta alpina förhållanden. Detta kräver en förhöjd prestanda som kommer från noggrann design och patterning. Thoriums Regular Fit är strömlinjeformad och skikt lätt under svåra förhållanden under kalla förhållanden. Artikulation inbyggd i ärmarna och krossarna under armen ger en fri rörelsefrihet som inte ofta finns i en isolerad jacka. Denna ergonomiska frihet är ett Arc'teryx-designintresse som fyller varje stycke de gör. Eftersom Thorium AR är avsedd som ett mellanskikt, kan Arc'teryx använda sytt genom konstruktion för att ytterligare minska vikt och öka packbarheten.
MAPPED för PRESTANDA
Arc'teryx Down Composite Mapping-teknik kombinerar gåsedunisoleringen med paneler av Coreloft ™ syntetisk isolering i områden som är utsatta för fukt. Används i kragen, manschett och under armarna, isolerar Coreloft ™ även om det är vått. Ned används i ärmarna och runt kroppens kärna. Thoriums långa krage förseglar utkast och två dragkedjor med lås säkrar små väsentliga saker.
Som ett alternativ till nedfyllningsisolering, Vi erbjuder även syntetiska fyllprodukter, som Atom AR Jacket.


Månadens special augusti


Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se