Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Herr >  Parka >  Arc'teryx Parka Herr - Arc'teryx Camosun Isolerade - Blå - Sverige (BWN6064)
Arc'teryx Parka Herr - Arc'teryx Camosun Isolerade - Blå - Sverige (BWN6064)

Arc'teryx Parka Herr - Arc'teryx Camosun Isolerade - Blå - Sverige (BWN6064)

7,080.0 SEK  2,360.0 SEKspara: 67% rabatt

Modell: BWN6064
Färg: Blå

Vänligen välj:CAMOSUN PARKA
Ibland kräver det urbana landskapet alpina prestanda. Snyggt, varmt och stormåttigt, Camosun Parka levererar verkligen vattentätt, vindtätt och andningsskyddat, väderskydd under de hårda dagarna. Camosun använder en N150p-x GORE-TEX® 2L tyg ytter som har en mjuk hand, smidig känsla och levererar fortfarande lång livslängd. Alla sömmar är tejpade för maximal vattentäthet. Den Coreloft ™ isolerade huven ger fullt skydd med extra värme.
REFINED
Camosun är en modern, förfinad parka strömlinjeformad för stadsmiljöer. För att rymma olika situationer kan huven lätt avlägsnas för att skapa en skarp, ren titt på kragen. Fästpunkten är utformad så att när huven avlägsnas finns det nästan inget tecken att det var någonsin där. Fri rörlighet kommer från artikulering i ärmar och krossar under armarna. Hösten faller till övre låret för effektivt skydd utan överdriven bulk. Camosuns handfickor har diskreta dolda dragkedjor, och en intern säkerhetsficka håller säkert en smartphone, plånbok eller pass.
RIGHT INSULATION, RIGHT PLACE
Effektivitet ökar prestanda, så Arc'teryx använder sin Down Contour Construction ™ och Down Composite Mapping ™ -teknologi för att placera specifika isoleringar där de ger största möjliga nytta. Down Composite Mapping ™ placerar effektivt ner och syntetiska isoleringar där de ger mest nytta. Lofty, högpresterande, 750-fylld kraft Europeiska Goose-linjerna är kärn och ärmar där loftet är mest behövs. Eftersom den behåller värmen när den är våt används Coreloft ™ syntetisolering vid manschetterna, huva och under armarna, områden som är benägna att komma i kontakt med fukt. Down Contour Construction ™ gör det möjligt att formas till kroppen, vilket ger effektivare termisk prestanda med en trimmer, mer strömlinjeformad passform.


Månadens special juli


Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se