Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Dam >  Pullover >  Arc'teryx Pullover Dam - Arc'teryx Delta Lt Zip Neck Mellanlager Och Fleece - Lila - Sverige (UOU6407)
Arc'teryx Pullover Dam - Arc'teryx Delta Lt Zip Neck Mellanlager Och Fleece - Lila - Sverige (UOU6407)

Arc'teryx Pullover Dam - Arc'teryx Delta Lt Zip Neck Mellanlager Och Fleece - Lila - Sverige (UOU6407)

2,104.9 SEK  701.6 SEKspara: 67% rabatt

Modell: UOU6407
Färg: Lila

Vänligen välj:DELTA LT ZIP NECK
Med sitt fokus på att utföra som ett lättviktigt mellanskikt eller varmt baslagret, fungerar den mångsidiga Delta LT Zip pullover också som en mild temperatur fristående. Tillverkad av Polartec® Classic 100 micro velour litet nät, Delta LT är mycket luftgenomsläppligt, torkar snabbt och packar små. Dess låga bulk och Trim-passform gör det enkelt att skikta under ett skal eller tyngre mellanskikt. Lätt och komprimerbar, det ligger lätt i ett förpackning och kan användas som fristående vid milda förhållanden.
DESIGNED for WOMEN
Med en focus på friidrott och prestanda, är Delta LT speciellt utformad för att passa och arbeta med en kvinnas kropp. Trim-passformen håller sig nära kroppen för effektivare tygförmåga och minimal bulk under skalskikt. Articulation förhindrar ärmarna att rida upp när armen är böjd, och krossar under armarna gör det lättare att förlänga räckvidden när de klättrar eller polar.
COMFORT och EFFICIENCY
Arc'teryx designar arbete som ett system. Basskikt genom hardshell, artikulering, funktion placering och passar justera för maximal frihet och funktion. Den höga kragen förseglar i värme med låg profil som inte binder under lager, och en liten droppe lägger till täckning utan att dangla ut. Den djupa fronten zip använder en nonlocking skjutreglage som möjliggör enkelhantering när snabb ventilation behövs.


Månadens special augusti


Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se