Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Herr >  Pullover >  Arc'teryx Pullover Herr - Arc'teryx Delta Lt Zip Neck Mellanlager Och Fleece - Gul - Sverige (LRU6775)
Arc'teryx Pullover Herr - Arc'teryx Delta Lt Zip Neck Mellanlager Och Fleece - Gul - Sverige (LRU6775)

Arc'teryx Pullover Herr - Arc'teryx Delta Lt Zip Neck Mellanlager Och Fleece - Gul - Sverige (LRU6775)

2,004.6 SEK  674.3 SEKspara: 66% rabatt

Modell: LRU6775
Färg: Gul

Vänligen välj:DELTA LT ZIP NECK
Delta LT Zip microfleece pullover lyser som ett lättviktigt mellanskikt, varmt baslager och till och med som en fristående. Tillverkad av Polartec® Classic 100 micro velour litet nät, Delta LT är mycket luftgenomsläppligt, torkar snabbt och packar små. Dess låga bulk och Trim-passform gör det enkelt att skikta under ett skal eller tyngre mellanskikt. Lätt stuvat i ett pack, det fungerar också som fristående i milda förhållanden.
ERGONOMISK SYSTEM
Använd specifik design som underlättar kroppens naturliga rörelse är ett viktigt element i Arc'teryx-designen. Delta LT: s funktionella artikulering i ärmarna hindrar dem från att rida upp när armen är böjd, och krossar under armarna gör det lättare att utöka räckvidden. Trim-passformen håller sig nära kroppen men binder inte. Som en lagringsdel, Delta LT är konstruerad för att fungera effektivt med ett komplett system för att spara energi, värme och hantera fukt.
FUNCTION och VERSATILITY
Den djupa fronten zip använder en nonlocking skjutreglage som möjliggör enkelhantering när snabb ventilation behövs. Fickorna avlägsnas för att inte leda till irritation under ett skal. Den höga kragen förseglar i värme och lager lätt under ett skal. En liten droppe lägger till täckning.


Månadens special juli

Arc'teryx Shorts Dam - Arc'teryx Lyra - Röd - Sverige (OWP4212)
1,139.0 SEK  373.6 SEKspara: 67% rabatt

Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se