Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Tillbehör >  Ryggsäckar >  Arc'teryx Ryggsäckar - Arc'teryx Alpha Fl 30 - Svart - Sverige (JHK4163)
Arc'teryx Ryggsäckar - Arc'teryx Alpha Fl 30 - Svart - Sverige (JHK4163)

Arc'teryx Ryggsäckar - Arc'teryx Alpha Fl 30 - Svart - Sverige (JHK4163)

1,667.5 SEK  555.8 SEKspara: 67% rabatt

Modell: JHK4163
Färg: Svart
ALPHA FL 30 BACKPACK
Ultralätt och snabb, väderbeständig, alpin stark och ett sterilt exempel på raffinerad, använd specifikt Arc'teryx design, Alpha FL 30 är för byggd för klättrare. Ett intensivt fokus på realiteten att flytta snabbt i alpina miljöer ledde till detta mångsidiga, strömlinjeformade paket som kombinerar framkantsteknologi, prestationsfokuserad design och en säker enkelhet. Varje element beaktas noggrant. Varje funktion har en särskild anledning. Paketet väger bara 585 gram och är optimerat för att arbeta med andra Arc'teryx Ascent-produkter för att leverera ett ultrasnart, ultralätt alpinsystem som är klart för de hårda förhållandena.
UNIQUE MATERIAL
Arc'teryx utvecklat N400-AC², ett unikt och mycket hållbart nylonväv som skjuter väder. Polyuretan belagd inifrån och ut, tyget är vatten, snö och jämn luftogenomtränglig, och dess pigmenterade vita inre reflekterar ljus för ökad synlighet. Sammanfattningsvis kombinerar N400-AC²-tyget, tejpade sömmar och RollTop ™ -lås för att stänga av elementen och skydda förpackningens innehåll.
INTE EXTRANEOUS
Med inga främmande material eller aspekter skyller Alpha FL 30 gram men offrar inte nödvändiga funktioner. En extern bungee fastsättning säkrar verktyg, krampar, belay parka, hjälm eller sovplatta. Det traditionella övre locket har ersatts med en kombination av Arc'teryx RollTop ™ -låsningen och en dragkragskrage. Den handskensvänliga snoddsöppningen ger enkelhet och snabb åtkomst, medan RollTop ™ -luckan ger en väderbeständig tätning som, när den inte behövs, sitter inuti förpackningen och ut ur vägen. RollTop ™ tjänar också till att öka packvolymen. En enkel rem i toppen säkrar ett rep, och den unika laminerade axelremkonstruktionen ger en bekväm bär utan att behöva onödig vikt. En extern säkerhetsficka lagrar små saker.
En storlek 0,575 kg / 20 oz / 23 L / 30 L max


Månadens special juli


Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se