Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Tillbehör >  Ryggsäckar >  Arc'teryx Ryggsäckar - Arc'teryx Blade 28 - Grå - Sverige (IJP7311)
Arc'teryx Ryggsäckar - Arc'teryx Blade 28 - Grå - Sverige (IJP7311)

Arc'teryx Ryggsäckar - Arc'teryx Blade 28 - Grå - Sverige (IJP7311)

1,731.3 SEK  583.2 SEKspara: 66% rabatt

Modell: IJP7311
Färg: Grå
BLADE 28 BACKPACK
Blade 28 levererar Arc'teryx-teknik och design i ett resepaket över natten som ger en omfattande organisation, dedikerat skydd för upp till 15 tums bärbar dator, en hylsa för att säkra en tablett, plus bärförmåga för kläder och toalettartiklar. Blade hanterar och organiserar även personlig elektronik, resedokument och arbetsredskap. Blade 28 är utformad för att fungera som ett paket, och har en termoformad bakpanel för kudde och stöd, och bekväma dubbeltäthet vadderade axelremmar som stannar iväg helt enkelt för bära situationer.
MACRO ORGANISATION
Den tankeväckande tillgängligheten och organisationen i huvudfacket gör att Blade 28 verkar större än den är. Clamshell-designen öppnar sig helt platt för fullständig åtkomst, och en blixtlåsad portal på sidan ger snabb inmatning. Klädaffärer bakom en blixtlåsad panel i huvudfacket, håller den skild från datorer och pappersarbete. Den bärbara datorn är skyddad i en tredimensionellt formad, helt vadderad ficka.
MICRO ORGANISATION
Arc'teryx mönster för användning, och Blade 28: s interna organisationsficka är noggrant byggd för att hantera de traditionella små saker som pennor, plånbok och visitkort. Men dagens värld kräver mer, så det tankeväckande systemet innehåller en blixtlåsad säkerhetsficka och en genial stashficka med en kabel passera så att enheter kan laddas utan att ta bort dem från paketet. En sträcknätficka säkrar en smartphone, och en dumpficka gör det enkelt att fasta kablar och nätsladdar. Ytterligare organisation inkluderar en extern stashficka med nyckelklämma. En diskret ficka på bakpanelen lagrar resedokument som är tillgängliga utan att lämna dem utsatta.
En storlek 1,46 kg / 52 oz / 28 L
Aktivitet: Rese / Pendling / Runt Town
Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se