Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Tillbehör >  Ryggsäckar >  Arc'teryx Ryggsäckar - Arc'teryx Cierzo 18 - Grå - Sverige (RMB3444)
Arc'teryx Ryggsäckar - Arc'teryx Cierzo 18 - Grå - Sverige (RMB3444)

Arc'teryx Ryggsäckar - Arc'teryx Cierzo 18 - Grå - Sverige (RMB3444)

1,412.4 SEK  464.7 SEKspara: 67% rabatt

Modell: RMB3444
Färg: Grå
CIERZO 18 BACKPACK
Summit packs är specialras. De är skyldiga att bekvämt bära sitt innehåll, men gör det för minimal vikt. Materialen måste vara tuffa för alpina miljöer, men förpackningsbara nog att passa i en minimalistisk ryggsäck. Och eftersom de används vid kritiska behov behöver de utföra. Cierzo 18 levererar 18 l kapacitet med noggrant utvalda funktioner och väger en skarp 370 gram och är speciellt konstruerad för snabba uppstigningar i alpina miljöer. Paketet är tillverkat av N210p-HT nylon 6,6 tyngdväv med hög densitet. Mycket packbar, denna speciella blandade höghållfast nylonväv ökar hållbarheten och rivmotståndet, och har en vattenavvisande finish och polyuretanbeläggning för väderbeständighet.
CAPACITY & CARRY
Sized för att bära verktygen och redskapet som behövs för ett enstegs tryck, innehåller Cierzos huvudfack ett isoleringsskikt och hardshell, energimat, första hjälpenbehov, navigationsverktyg och handskar och hatt. Hydreringsblåsan är kompatibel, den har ett internt klämma som säkrar behållaren för att förhindra blockeringar och en HydroPort ™ rörpassage. Lätt vadderade remmar bära bekvämt utan att lägga onödig vikt och massa, och en bälte midjebälte stabiliserar förpackningen och kan avlägsnas när den inte används. Tillträde är lätt med handskens vänliga dragordssystem, och packets smala profil håller sig ur vägen när du klättrar.
FUNKTIONALITET ÄR NYCKELT
Funktionalitet är nyckeln till Cierzos design. Det snygga SwiftCord ™ dragbandet har ett kompressionssystem och bärverktyg. Konstruerad så att användaren kan konfigurera den för att passa deras specifika bärbehov och arbetsflöde, hjälper SwiftCord ™ till att säkra en hardshell eller belay parka, kramper eller sittkudde. Om det inte behövs kan SwiftCord ™ tas bort för att ytterligare effektivisera Cierzos profil. En kompakt yttre ficka stashes små behov, och det justerbara överbandet kan säkra ett rep eller komprimera packet när du bär lägre volymer.
En storlek 0.375 kg / 13 oz / 18 L
Aktivitet: Bergsklättring / Alpinklättring
Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se