Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Tillbehör >  Ryggsäckar >  Arc'teryx Ryggsäckar - Arc'teryx Khamski 31 - Blå - Sverige (SUI0906)
Arc'teryx Ryggsäckar - Arc'teryx Khamski 31 - Blå - Sverige (SUI0906)

Arc'teryx Ryggsäckar - Arc'teryx Khamski 31 - Blå - Sverige (SUI0906)

1,767.7 SEK  583.2 SEKspara: 67% rabatt

Modell: SUI0906
Färg: Blå
KHAMSKI 31 BACKPACK
Khamski 31 är dimensionerad och utrustad för en dag med skidalpinism eller turné. Den stora huvudutrymmet är lättillgängligt och har en fullportalportal för snabb inresa under transport. Fjädring och konstruktion bära och skid bekvämt. Den lutade konturpanelen håller lasten nära kroppen för en stabilare körning, ett polyetenramsark ger stöd med flexibilitet och dubbla aluminium M-stångstegar hjälper till att direkt och fördela lasten för ökad komfort och förbättrad balans samtidigt som det minimerar friheten för rörelse. Axelremmar mögel mot kroppen, och ett lättviktigt bälte hjälper till att minimera svängning. Skidor kan bäras diagonalt över baksidan eller A-ramad på sidorna, snöbrädor rider vertikalt. Snäckremmarna är konstruerade för att enkelt dra skidorna utomordentligt tätt i förpackningen för säker bär och balans vid klättring.
DESIGNED BY PACKING
Arc'teryx förfinade Khamski-designen genom ett praktiskt tillvägagångssätt, spendera tid på fältet och lyssna på feedback från bergsfackmän. Resultatet är den mest effektiva kombinationen av material och ett intuitivt sätt att lokalisera verktyg och redskap. I framfickan finns slitsar för ett spadehandtag, sond och dedikerat utrymme för skovelblad och skinn. Den partiella diagonala öppningen förhindrar att innehållet slår ut och faller in i snön. Ett avloppshål hjälper till att ackumulera fukt från skovlar och våtskinn, och vadderar på utsidan skyddar utrustningen från stötar och skidkanter. Khamski bär också två isverktyg, och har dubbla dragbanor som fungerar som ett snöankar-klipppunkt. Det avtagbara locket skyddar glasögon, nycklar, extra hatt, mat eller ett lätt uppvärmningsskikt.
FABRIC PERFORMANCE and DURABILITY
Khamski är byggd för upprepad backcountry användning. Textilier väljs och placeras för att leverera specifika prestanda på specifika platser. Detta innebär att man fokuserar på hållbarhet i höga slitageområden, med flexibiliteten att använda lättare tyger för att kasta gram i mindre kritiska zoner. Huvudförpackningskroppen är uppbyggd av en slitstark N420p-HT nylon 6,6 slät väv. Detta höghållfasta tyg har visat sig på Arc'teryx-förpackningar för att ge exceptionell styrka och hållbarhet. Tufft uretbelagt N400r-AC²-tyg appliceras på de fuktutsatta områdena för att leverera vatten- och snöskydd med utmärkt skärnings- och nötningsbeständighet.
En storlek 1.


Månadens special februari


Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se