Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Tillbehör >  Ryggsäckar >  Arc'teryx Ryggsäckar - Arc'teryx Khamski 38 - Grå - Sverige (HPN9542)
Arc'teryx Ryggsäckar - Arc'teryx Khamski 38 - Grå - Sverige (HPN9542)

Arc'teryx Ryggsäckar - Arc'teryx Khamski 38 - Grå - Sverige (HPN9542)

1,822.4 SEK  601.4 SEKspara: 67% rabatt

Modell: HPN9542
Färg: Grå
KHAMSKI 38 BACKPACK
Khamski 38 är anpassad för övernattningar, hytter till hutresor och långa dagar i backcountry. Skidor eller splitboards kan bäras diagonalt över baksidan eller A-ramad på sidorna, snöbrädor rider vertikalt. Snäckremmarna är konstruerade för att enkelt dra skidorna utomordentligt tätt i förpackningen för säker bär och balans vid klättring. Den stora huvudfacket är lättillgängligt med handskar på, och har en full längdssida för snabb inmatning under transport. Fjädring och konstruktion bära och skid bekvämt. Den lutade konturpanelen håller lasten nära kroppen för en stabilare körning, ett polyetenramsark ger stöd med flexibilitet och dubbla aluminium M-stångstegar hjälper till att direkt och fördela lasten för ökad komfort och förbättrad balans samtidigt som det minimerar friheten för rörelse. Axelband och den lätt vadderade midjebältesformen till kroppen för en bekväm bärning med minimal svängning.
FABRIC PERFORMANCE and DURABILITY
Eftersom ett backcountry-skidpaket används för längre turer och upprepad användning, och det behöver material som kan åberopas för att skydda och uthärda. Khamski sysselsätter två specifika tyger som väljs och placeras för att leverera specifika prestanda på specifika platser. Fokus ligger på hållbarhet i höga slitageområden och uppfyller de prestationsbehov som krävs i mer utsatta zoner. Huvudförpackningskroppen är uppbyggd av en slitstark N420p-HT nylon 6,6 slät väv. Detta höghållfasta tyg har visat sig på Arc'teryx-förpackningar för att ge exceptionell styrka och hållbarhet. Tuff, Uretbelagt N400r-AC²-tyg appliceras på de fuktutsatta områdena för att leverera skydd mot vatten och snö med utmärkt skärnings- och nötningsbeständighet.
DESIGNED BY PACKING
Arc'teryx förfinade Khamski-designen genom ett praktiskt tillvägagångssätt, spendera tid på fältet och lyssna på feedback från bergsfackmän. Resultatet är den mest effektiva kombinationen av material och ett intuitivt sätt att lokalisera verktyg och redskap. I framfickan finns slitsar för ett spadehandtag, sond och dedikerat utrymme för shovel blad och skinn. Den partiella diagonala öppningen förhindrar att innehållet slår ut och faller in i snön. Ett avloppshål för att hjälpa till med ackumulerad fukt från skovlar och våtskinn, och polstring på utsidan skyddar utrustningen från slag och skidkanter. Khamski har även en intern snödiktficka, den har två isverktyg och har dubbla dragslingor som fungerar som snöförankringsspärr. Det avtagbara locket skyddar glasögon, nycklar, extra hatt, mat eller ett lätt uppvärmningsskikt.
Northern Elements
En storlek 1.56 kg / 55 oz / 38 L / 46 L max
Aktivitet: Skid / Snowboard / Backcountry Skidåkning
Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se