Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Herr >  Shorts >  Arc'teryx Shorts Herr - Arc'teryx Rampart Lång - Oliv - Sverige (EYJ4856)
Arc'teryx Shorts Herr - Arc'teryx Rampart Lång - Oliv - Sverige (EYJ4856)

Arc'teryx Shorts Herr - Arc'teryx Rampart Lång - Oliv - Sverige (EYJ4856)

1,239.2 SEK  419.1 SEKspara: 66% rabatt

Modell: EYJ4856
Färg: Oliv

Vänligen välj:RAMPART LONG
Konstruerad från Arc'teryx TerraTex ™ nylon-blandat tyg, är Rampart Long ett mångsidigt spår som enkelt leder till stads- och äventyrsresor. TerraTex ™, en vanlig vävnylonblandning, är inriktad på sommarvädret. Den levererar UPF 50+ solskydd, torkar snabbt, är mycket luftgenomsläppligt och har en slitstark kvalitet som tycks vara lätt. Elastanfibrer i väven ger sträcka.
BUILT IN FREEDOM
Fri rörlighet är en nödvändighet. Arc'teryx konstruerade Rampart med avancerad ledad mönstring och en gusseted gren för förhöjd ergonomisk prestanda. Lägg TerraTex ™ tygets sträcka och Rampart gör att benen kan röra sig effektivt och bekvämt utan bindning. Rampart finns i ett brett utbud av midjestorlekar och tre inseamlängder för optimal passform.
SIMPLICITY THAT WORKS
Arc'teryx skapar kläder för realiteten för specifikt bruk. Rampart har en bred, platt midja med försiktigt placerade bälteslyckor för att effektivt minimera irritation under en höftbälte. Det finns sju fickor, var och en försiktigt placerad för optimal tillgänglighet och kapacitet. Tvåficksfodrade handfickor och två fickor på sätehållaren. Två lastfickor med flikar håller säkert större föremål, kartor eller resedokument.
kartor eller resedokument.
kartor eller resedokument.


Månadens special augusti


Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se