Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Herr >  Shorts >  Arc'teryx Shorts Herr - Arc'teryx Soleus - Svart - Sverige (QOR1053)
Arc'teryx Shorts Herr - Arc'teryx Soleus - Svart - Sverige (QOR1053)

Arc'teryx Shorts Herr - Arc'teryx Soleus - Svart - Sverige (QOR1053)

1,221.0 SEK  400.9 SEKspara: 67% rabatt

Modell: QOR1053
Färg: Svart

Vänligen välj:SOLEUS SHORT
Speciellt utformad för löpning och träning på tävlingsnivå kombinerar Soleus Short minimalistisk design, fokuserade funktioner, innovativa tyger och ergonomisk frihet. Arkose ™ lättviktsduk torkar snabbt och har en vävt vävt konstruktion. Tyget behandlas med en hållbar vattenavvisande finish och levererar UPF 50+ solskydd.
DESIGNED TO MOVE
Designad för att flytta har Soleus en stor sidoslit i höljet för enkel åtgärd och utnyttjar flatlockade sömmar för minimal irritation. För att ytterligare eliminera potentiell chafing, är Soleus konstruerad utan en traditionell inseam och sysslar med en gusseted vid grenen. Gusset är tillverkat av ett sträcknät för att ge maximal frihet och luftflöde där det behövs mest, och den inbyggda korten ger bekvämt stöd.
RAPID ACCESS
Arc'teryx utvecklat Race Pocket System för att ge snabb tillgång till kärnkörningsbaserade väsentligheter. Integrerad i midjebandet för att minimera bulk och studsa samtidigt som effektiviteten uppnås består systemet av två främre stashfickor, två bakre strumpfickor och en större ländficka. Fickorna är strategiskt dimensionerade och placerade för att skapa ett system som kan rymma mindre vattenflaskor, energimat, en hatt eller handskar, även ett kompakt vindskal som Incendo Jacket.
energi mat, en hatt eller handskar, även ett kompakt vindskal som Incendo Jacket.
energi mat, en hatt eller handskar, även ett kompakt vindskal som Incendo Jacket.
Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se