Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Dam >  Skaljackor >  Arc'teryx Skaljackor Dam - Arc'teryx Beta Ar - Lila - Sverige (SHV8579)
Arc'teryx Skaljackor Dam - Arc'teryx Beta Ar - Lila - Sverige (SHV8579)

Arc'teryx Skaljackor Dam - Arc'teryx Beta Ar - Lila - Sverige (SHV8579)

6,305.5 SEK  2,095.7 SEKspara: 67% rabatt

Modell: SHV8579
Färg: Lila

Vänligen välj:BETA AR JACKET
Designad speciellt för kvinnor och utrustad för att hantera ett brett utbud av terräng och förhållanden, ger den strömlinjeformade Beta AR-jackan ett lätt, packbart, slitstarkt stormskydd. Hybrid kartläggningsteknik positionerar strategiskt två vikter av GORE-TEX® Pro-tyg för att optimera specifika prestandafördelar. Mycket andningsbar GORE-TEX® Pro med N40p-X ansiktsduk används i huvudkroppen för att hålla jackan packbar och lätt. Slitstarkt N80p-X GORE-TEX® Pro ger nötningsbeständighet i axlarna och underarmarna för att höja hållbarheten.
PERFORMANCE DRIVEN för WOMEN
Med fokus på passform, frihet och prestanda, är Beta AR en indikation på det långvariga Arc'teryx-engagemanget för att leverera användningsspecifika, funktionsdrivna produkter för kvinnor. Artikulering vid armbågar och karmar under armarna höjer ergonomisk prestanda och komfort, och den strömlinjeformade Regular Fit med e3D ger ökad rörelsefrihet med plats för lågprofiliga midlayers. Höftlängdsdesignen ger gott om täckning och rider bekvämt och säkert under en packbälte eller klättring.
VERSATILITY med en minimalistisk strategi
Kombinerar raffinerad enkelhet med Arc'teryx fokus på funktion, Beta AR levererar sin mångsidighet med en minimalistisk inställning. På bara 385 gram väger det lite och packar enkelt, men är fortfarande framme för prestanda i en rad aktiviteter. Den hjälmkompatibla DropHood ™ justeras snabbt och enkelt, ger fullständig täckning med minimal påverkan på periferisyn, och är utformad med en separat krage som ger utkastskydd om huven är upp eller ner. WaterTight ™ pitzippers hastighetsventilation, och ett justerbart dragkord på fästet säkrar passformen. Fickorna är smarta. En laminerad intern ficka skyddar smarttelefon eller kartor från vädret, och de två handtag som är kompatibla med handtaget är lättillgängliga.
Versatility Beta Series
Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se