Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Dam >  Skaljackor >  Arc'teryx Skaljackor Dam - Arc'teryx Norvan - Röd - Sverige (GNN2892)
Arc'teryx Skaljackor Dam - Arc'teryx Norvan - Röd - Sverige (GNN2892)

Arc'teryx Skaljackor Dam - Arc'teryx Norvan - Röd - Sverige (GNN2892)

4,947.8 SEK  1,649.3 SEKspara: 67% rabatt

Modell: GNN2892
Färg: Röd

Vänligen välj:NORVAN JACKET
Designad för de kvinnliga aerobiska idrottarnas behov och krav, erbjuder Norvan GORE-TEX®-skydd finjusterad för bergträning, löpning eller andra högsporteringssporter i vått, blåsigt väder. N20mr 3L GORE-TEX®-tyg med GORE® C-KNIT ™ -backerteknik är extremt lätt, mycket andningsbar, mjuk, smidig och levererar hållbart vattentätt andningsskydd. Norvan använder Arc'teryx Trim-passformen för att minimera främmande tyg och hålla materialet nära kroppen för att maximera andningsförmågan. Artikulation i armarna och kepsarna under armarna höjer rörlighet och komfort. Manschetten är formad för att förlänga dess täckning, och den elastiska bottenkanten förseglar utdrag.
DISCIPLINED FOCUS
Avvägning 195 gram (6,8 ounces), reflekterar Norvans minimalism ett disciplinerat fokus på prestanda. Den utrustade huven ger skydd och har en elastiserad kant för att förlänga täckningen och säkerställa en hög synlighet. Ingenious Venturi stilventiler drar luft genom en öppning under armen för att ge kontinuerlig luftflöde under rörelse. Konstruktionen eliminerar behovet av blixtlås, rakning och borttagning av potentiell irritationspunkt. WaterTight ™ front dragkedja har ett lugnt mjukt drag, en intern laminerad blixtlås och skyddar identifieringen eller en liten digital enhet och reflekterande blad hjälper synligheten.
TEKNISKT KOMFORTABELT
Det patentsökande GORE-TEX®-tyget med GORE® C-KNIT ™ -teknologi ger ett skydd med exceptionell komfort. Det beprövade bi-komponent GORE-TEX® membransystemet är bundet till en tät, extremt tunn cirkulär sticka för att bilda en smidig, mindre skrymmande, hållbart laminat som är mer andningsbart och lättare än tidigare konstruktioner. Den runda strikens mjuka, släta struktur är bekväm på huden, tyst och hjälper Norvan att lätt glida på och av över andra lager.


Månadens special augusti


Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se