Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Dam >  Skaljackor >  Arc'teryx Skaljackor Dam - Arc'teryx Sentinel - Grå - Sverige (RIK9245)
Arc'teryx Skaljackor Dam - Arc'teryx Sentinel - Grå - Sverige (RIK9245)

Arc'teryx Skaljackor Dam - Arc'teryx Sentinel - Grå - Sverige (RIK9245)

6,405.7 SEK  2,141.3 SEKspara: 67% rabatt

Modell: RIK9245
Färg: Grå

Vänligen välj:SENTINEL JACKET
Sentinel Jacket är skapad speciellt för område snö och utanför området prospektering med design och funktioner optimerade för stora bergskidåkning och freeriding. Konstruerad från N70p 3L GORE-TEX® med mjuk skalkonstruktion, är jackan vindtät, vattentät och har en mjuk borstad liner för ljusisolering. Sentinelns kvinnors specifika design optimerar passformen, och artikulering genom axlarna och ärmarna ger avancerad ergonomisk frihet under nedstigningar. Arc'teryx Relaxed Fit-lagret enkelt och har uppdaterat styling och ett modernt utseende.
ELEMENTS
Oavsett om det är avstängd pistackpaket eller kraven på upprepade nedstigningar, hitta färskt pulver och maximera vertikala fötter tar arbete, och Sentinel-funktionerna stöder ansträngningen. WaterTight ™ pit zippers lägger till den ventilation som behövs på uppstigningar, och den externa fickpositionen väljs noggrant för att ge enkel åtkomst med ett paket på. En intern laminerad ficka säkrar och skyddar en smartphone, plånbok eller RFID-liftbiljett, och de oumbärliga internmaskindelarna stansar skinn, handskar, en varm hatt eller skyddsglasögon. Stora manschetter passar lätt över eller under handskar, WaterTight ™ Vislon front dragkedja kommer inte att ackumulera snö och den hjälmkompatibla StormHood ™ säkras med en hand och ger fullt skydd med maximal synlighet.
HOLISTIC DESIGN
Baslagret för att hardshell, Arc'teryx designers tar en helhetssyn och tittar på hur kläder lager och utrustning som kan fungera tillsammans för att maximera funktion och prestanda. Patterning och funktioner anpassas för att ge optimal rörelsefrihet, andning och skydd. Med detta designåtagande till nästa nivå, Sentinel Jackets Slide'n Loc ™ -anslutningar kopplar till Sentinelbyxorna för att skapa ett snötäkert system som fungerar som en enhet.
Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se