Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Dam >  Skaljackor >  Arc'teryx Skaljackor Dam - Arc'teryx Zeta Lt - Oliv - Sverige (GCT2519)
Arc'teryx Skaljackor Dam - Arc'teryx Zeta Lt - Oliv - Sverige (GCT2519)

Arc'teryx Skaljackor Dam - Arc'teryx Zeta Lt - Oliv - Sverige (GCT2519)

5,385.2 SEK  1,795.1 SEKspara: 67% rabatt

Modell: GCT2519
Färg: Oliv

Vänligen välj:ZETA LT JACKET
Zeta LT ger väderskydd med exceptionell komfort för utökade vandrings- och backpackingresor. Den är tillverkad av N40p-X 3L GORE-TEX®-tyg med GORE® C-KNIT ™ -backerteknik. Materialet är lättviktigt, komprimerbart och levererar långklassigt vattentätt, vindtätt, högt andningsförmåga med en bärteknik som gör väven utomordentligt smidig, tyst, mjuk och bekväm. Arc'teryx Trim-passformen håller skalet nära kroppen för att förbättra tygets andningsförmåga, men lämnar plats för lätta lager. Zeta LT är konstruerad speciellt för kvinnor med funktionell artikulering och gusseted underarmar, och ger prestanda med fri rörlighet och optimerad passform.
TEKNISKT KOMFORTABELT
Det patentsökande GORE-TEX®-tyget med GORE® C-KNIT ™ -teknologi ger ett skydd med exceptionell komfort. Den beprövade bi-komponent GORE-TEX® membran systemet är bunden till en tät, extremt tunn cirkulär stickning för att bilda ett smidigt, mindre skrymmande, slitstarkt laminat som är mer andnings och lättare än tidigare konstruktioner. Den runda stickens mjuka, släta struktur är bekväm på huden, tyst och hjälper Zeta att lätt glida på och av över andra lager.
SIMPLIFY
Långa vandringar och längre resor kräver färdljus. Zeta LT byggs helt enkelt på 295 gram, med funktioner som fokuserar på skydd utan att lägga till utomjordisk vikt och vikt. Den lilla profilen Arc'teryx StormHood ™ ger fullständig täckning och cinches säkert med en enda justerare för en passform som rör sig med huvudet och ger enastående periferi. Höftlängden med bakre hölje ökar skyddet och rider bekvämt under en höftbälte. En intern laminerad ficka skyddar en smartphone eller plånbok, och två handfickor med WaterTight ™ dragkedjor är tillgängliga när du har på sig ett paket eller en sele. Jackan fungerar i kombination med Zeta LT-byxan för fullständigt väderskydd.
Jackan fungerar i kombination med Zeta LT-byxan för fullständigt väderskydd.
Jackan fungerar i kombination med Zeta LT-byxan för fullständigt väderskydd.
Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se