Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Herr >  Skaljackor >  Arc'teryx Skaljackor Herr - Arc'teryx Gamma Lt - Blå - Sverige (POT2714)
Arc'teryx Skaljackor Herr - Arc'teryx Gamma Lt - Blå - Sverige (POT2714)

Arc'teryx Skaljackor Herr - Arc'teryx Gamma Lt - Blå - Sverige (POT2714)

4,419.3 SEK  1,467.0 SEKspara: 67% rabatt

Modell: POT2714
Färg: Blå

Vänligen välj:GAMMA LT JACKET
Gamma LT är resultatet av intelligent, ändamålsenlig design och Arc'teryx engagemang för hantverk. Gamma LT är tillverkad av lätta, slitstarka Wee Burly ™ softshell-tyg, en DWR (hållbar vattenavvisande) behandlad nylon / polyester dubbelväv. Den är stark, lätt och ger måttligt värme och väderskydd. Tyget blandar vindmotstånd med luftgenomsläpplig komfort, har elastanfibrer för inbyggd tvåvägs sträckning och är utomordentligt hållbar för sin vikt. Dess vind- och vattenbeständighet kompletteras med en texturerad baksida som lägger till termisk komfort och fukttransport under aktiv användning över en rad väder och aktivitetsnivåer. Denna mångsidiga prestanda gör Gamma LT till en viktig softshell för aktiva alpin och backcountry-strävanden.
REFINEMENT OCH INNOVATION
Förfining och smart innovation är Arc'teryx design obsessions. För att underlätta värmedumpen utan oavsiktlig öppning använder Gamma LT den geniala No Slip Zip ™. Dragkedjans unika konstruktion innebär en rad stötar på de översta tänderna för att förhindra självöppning, men som i många Arc'teryx-stycken kan blixtlåset snabbt öppnas med en hand för nästan omedelbar värmepump. Denna till synes små sak visar tydligt Arc'teryx uppmärksamhet på detaljer.
BEHANDLING OCH FRIHET
Alpine mångsidighet kräver exceptionell rörelsefrihet, så Arc'teryx utnyttjar ledad mönster, underarmsarm och stretchmaterial för att hjälpa Gamma LT att flytta med kroppen. Arc'teryx Regular Fit passar lätt under en belay parka, tillåter plats för mellanslag lager, men är strömlinjeformad och atletisk. Gamma höftlängdsklädsel och strömlinjeformad mönster gör det lätt att ligga under en sele eller packbälte. Stretch gusset manschetter ger en säker passform, men tryck lätt upp för ventilation.


Månadens special juni

Arc'teryx Byxor Dam - Arc'teryx Mica - Grå - Sverige (SZV9902)
1,804.2 SEK  601.4 SEKspara: 67% rabatt

Arc'teryx Byxor Dam - Arc'teryx Axina - Grå - Sverige (TEA1011)
1,913.5 SEK  637.8 SEKspara: 67% rabatt
Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se