Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Herr >  Skaljackor >  Arc'teryx Skaljackor Herr - Arc'teryx Norvan - Röd - Sverige (XYE4305)
Arc'teryx Skaljackor Herr - Arc'teryx Norvan - Röd - Sverige (XYE4305)

Arc'teryx Skaljackor Herr - Arc'teryx Norvan - Röd - Sverige (XYE4305)

4,893.1 SEK  1,631.0 SEKspara: 67% rabatt

Modell: XYE4305
Färg: Röd

Vänligen välj:NORVAN JACKET
Norvan levererar omfattande GORE-TEX®-skydd med minimalistisk design finjusterad för bergsträning, löpning eller andra högsporteringssporter i vått, blåsigt väder. N20mr 3L GORE-TEX®-tyg med GORE® C-KNIT ™ -backerteknik är extremt lätt, mycket andningsbar, mjuk, smidig och levererar hållbart vattentätt andningsskydd. Norvan använder Arc'teryx Trim-passformen för att minimera främmande tyg och hålla materialet nära kroppen för att maximera andningsförmågan. Artikulation i armarna och kepsarna under armarna höjer rörlighet och komfort. Manschetten är formad för att förlänga dess täckning, och den elastiska bottenkanten förseglar utdrag.
TEKNISKT KOMFORTABELT
Det patentsökande GORE-TEX®-tyget med GORE® C-KNIT ™ -teknologi ger ett skydd med exceptionell komfort. Den beprövade bi-komponent GORE-TEX® membran systemet är bunden till en tät, extremt tunn cirkulär stickning för att bilda ett smidigt, mindre skrymmande, slitstarkt laminat som är mer andnings och lättare än tidigare konstruktioner. Den runda strikens mjuka, släta struktur är bekväm på huden, tyst och hjälper Norvan att lätt glida på och av över andra lager.
DISCIPLINED FOCUS
På bara 215 gram, och med en avskalad minimalistisk design, återspeglar Norvans funktioner ett disciplinerat fokus på prestanda. Den utrustade huven ger skydd och har en elastiserad kant för att förlänga täckningen och säkerställa en hög synlighet. Ingenious Venturi stilventiler drar luft genom en öppning under armen för att ge kontinuerlig luftflöde under rörelse. Konstruktionen eliminerar behovet av dragkedja, raka gram och ta bort en potentiell irritationspunkt. WaterTight ™ front dragkedja har ett lugnt mjukt drag, en intern laminerad blixtlås och skyddar identifieringen eller en liten digital enhet och reflekterande blad hjälper synligheten.


Månadens special augusti

Arc'teryx Byxor Dam - Arc'teryx Mica - Blå - Sverige (DNF8785)
1,804.2 SEK  601.4 SEKspara: 67% rabatt

Arc'teryx Byxor Dam - Arc'teryx Cita - Svart - Sverige (TXG1213)
1,795.1 SEK  592.3 SEKspara: 67% rabatt
Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se