Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Herr >  Skaljackor >  Arc'teryx Skaljackor Herr - Arc'teryx Sabre - Orange - Sverige (JKV6092)
Arc'teryx Skaljackor Herr - Arc'teryx Sabre - Orange - Sverige (JKV6092)

Arc'teryx Skaljackor Herr - Arc'teryx Sabre - Orange - Sverige (JKV6092)

5,521.8 SEK  1,840.6 SEKspara: 67% rabatt

Modell: JKV6092
Färg: Orange

Vänligen välj:SABER JACKET
Speciellt skapad för snö och avstängning på områdetområdeutforskning med design och funktioner optimerade för stora bergskidåkning och freeriding. Har avslappnad passform, med uppdaterade stillinjer.
FOCUS AND REASON
Altid med fokus på att effektivisera funktionen till dess kärna utan att kompromissa med prestanda, optimerade Arc'teryx Saber Jacket med funktioner för att hantera de vertikala aspekterna av storskidåkning. Hjälm kompatibla StormHood ™ cinches säkert, vilket ger full täckning med exceptionell synlighet. Snabb ventilation på traverser och stigar kommer från WaterTight ™ -pipslipsar och den integrerade pulverkjolen är skapad för att ge en säker passform i djupt pulver. Fickorna är konstruerade och placerade för att ge säkerhet och tillgänglighet, även med ett paket på. Den strömlinjiga WaterTight ™ Vislon dragkedjan i fronten tätar sig tätt.
ALLA ONE
Baslagret för att hardshell, Arc'teryx-designers satsar fokus på att skapa kläder lager och utrustning som kan arbeta tillsammans för att maximera funktion och prestanda. Patterning och funktioner anpassas för att ge optimal rörelsefrihet, andning och skydd. Med detta designförpliktelse till nästa nivå, kopplar Saber Jackets Slide'n Loc ™ -fästen till Sabre Pants för att skapa ett snöfallsystem som fungerar som en enhet.
Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se