Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Herr >  Skaljackor >  Arc'teryx Skaljackor Herr - Arc'teryx Tantalus - Marinen - Sverige (CRY8151)
Arc'teryx Skaljackor Herr - Arc'teryx Tantalus - Marinen - Sverige (CRY8151)

Arc'teryx Skaljackor Herr - Arc'teryx Tantalus - Marinen - Sverige (CRY8151)

5,120.9 SEK  1,713.0 SEKspara: 67% rabatt

Modell: CRY8151
Färg: Marinen

Vänligen välj:TANTALUS JACKET
Utformad för skidåkare och snowboardåkare som vet hur man maximerar på områdesdagar och tar sig tid att utforska offpiste, är Tantalus Jacket ett rikligt utförligt, robust konstruerat hybrid GORE-TEX® skal. Tantalus är tillverkat av två typer av GORE-TEX®-tyg och ger slitstarkt vindtätt, vattentätt andningsskydd med måttlig värme. Snödäckning N150p 3L GORE-TEX®-tyg med tricot-teknik används i axlarna, nedre delen, huven och underarmarna för att ge seriös nötningsbeständighet i dessa höga slitageområden. Jackans kropp, rygg och övre armar är gjorda av ett N70p 3L GORE-TEX®-tyg med mjuk skalkonstruktion. Slitstarkt, väderbeständigt och bekvämt, det här tyget är mjukt, tyst och har en ljusstöd för värme.
MOVEMENT and SYSTEM
Freeride skid och snowboarding innebär dynamiska rörelser. Jackan är konstruerad med Arc'teryx Regular Fit och Ergonomic 3-Dimensional (e3D) mönster för att möjliggöra extra utrymme i viktiga fogområden, vilket ger en hög artikulering. Gussets under armarna ger ytterligare frihet. Utrustad med Arc'teryx Slide 'n Loc ™ -fästet, byter Tantalus-länkarna med Saber och Stinger att skapa ett enhetligt klädsystem som hjälper till att täta ut driven snö och flytta med kroppen.
FEATURED för FREERIDE
Hjälmkompatibel StormHood ™ levererar komplett skydd med hög synlighet och fri rörlighet. Pit Zippers ger snabb ventilation på uppstigningar, och den integrerade pulver kjol förseglar snö när sprängning genom pulver på väg ner. Fickorna inkluderar två handfickor, en lättillgänglig bröstficka, en laminerad intern ficka för plånbok eller smartphone, och en intern nätdumpficka för skinn, skyddsglasögon eller handskar. Alla externa stängningar använder Arc'teryx WaterTight ™ dragkedjor.


Månadens special augusti


Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se