Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Herr >  Skaljackor >  Arc'teryx Skaljackor Herr - Arc'teryx Zeta Lt - Svart - Sverige (AYU2473)
Arc'teryx Skaljackor Herr - Arc'teryx Zeta Lt - Svart - Sverige (AYU2473)

Arc'teryx Skaljackor Herr - Arc'teryx Zeta Lt - Svart - Sverige (AYU2473)

5,275.8 SEK  1,758.6 SEKspara: 67% rabatt

Modell: AYU2473
Färg: Svart

Vänligen välj:ZETA LT JACKET
Zeta LT ger väderskydd under långa vandrings- och backpackingresor. Lätt, bekväm och komprimerbar, den är tillverkad av N40p-X 3L GORE-TEX®-tyg med GORE® C-KNIT ™ -backerteknik. Materialet ger långvarigt vattentätt, vindtätt, högt andningsförmåga med en bärteknik som gör väven extremt smidig, tyst och bekväm bredvid huden. Arc'teryx Trim-passformen håller skalet nära kroppen för att förbättra tygets andningsförmåga, men lämnar plats för lätta lager. Articulation i ärmarna och gusseted underarms ger fri rörelsefrihet. Jackan fungerar i kombination med Zeta LT-byxan för fullständigt väderskydd.
TEKNISKT KOMFORTABELT
Det patentsökande GORE-TEX®-tyget med GORE® C-KNIT ™ -teknologi ger ett skydd med exceptionell komfort. Den beprövade bi-komponent GORE-TEX® membran systemet är bunden till en tät, extremt tunn cirkulär stickning för att bilda ett smidigt, mindre skrymmande, slitstarkt laminat som är mer andnings och lättare än tidigare konstruktioner. Den runda strikens mjuka, smidiga struktur är bekväm, tyst och hjälper Zeta att lätt glida på och av över andra lager.
FUNKTIONELL ENKELHET
Zeta LT är gjord för långa resor, och vid 335 gram (11,8 uns) färdas den lätt. Detta krävs disciplin i designen, så funktionerna fokuserar på skydd utan att lägga till utomjordisk vikt och bulk. Den lilla profilen Arc'teryx StormHood ™ levererar fullt skydd och cinches säkert med en enda justerare för en passform som rör sig med huvudet och ger enastående periferi. Höftlängden med bakre hölje ökar täckningen och rider bekvämt under en höftbälte. En intern laminerad ficka skyddar en smartphone eller plånbok, och två handfickor med WaterTight ™ dragkedjor är tillgängliga när du har på sig ett paket eller en sele.
Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se