Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Dam >  Skor >  Arc'teryx Skor Dam - Arc'teryx Acrux Sl Approach - Ljusblå - Sverige (UQK8768)
Arc'teryx Skor Dam - Arc'teryx Acrux Sl Approach - Ljusblå - Sverige (UQK8768)

Arc'teryx Skor Dam - Arc'teryx Acrux Sl Approach - Ljusblå - Sverige (UQK8768)

1,822.4 SEK  601.4 SEKspara: 67% rabatt

Modell: UQK8768
Färg: Ljusblå

Vänligen välj:ACRUX SL APPROACH SHOE
En flexibel sko som ger komfort och självförtroende vid tekniska tillvägagångssätt på svår terräng. Acrux SL använder Arc'teryx-skorsteknologi för optimal passform, smidighet och dragkraft och effektiviserar dem sedan för exceptionellt lätt prestanda. Adaptive Fit Lite-designen använder zonformig stretch för att formas till foten för en exceptionell passform, och är mycket luftgenomsläpplig för komfort under varma förhållanden. Lätt att packa och bära, detta avancerade skor är lätt, extremt hållbart och kan användas för scrambles, dagsturer och vardagligt slitage.
VIBRAM® MEGAGRIP OUTSOLCollaborating med partners hjälper Arc'teryx-designers att skapa nya lösningar. När de arbetade nära Vibram® och utnyttjade sin kompetens skapade de en yttersula som ger mångsidighet utan att offra prestanda. Speciellt konfigurerad för att leverera grepp och stöd som krävs för svåra tillvägagångssätt och nedstigningar på sten och teknisk terräng, ger slitbanans konstruktion dragkraft samtidigt som man klättrar utan att göra det lättare att kliva på lägenheter och spår. Vibram® Megagrip gummiföreningen hjälper till att hålla säker fot i våta och torra förhållanden. Dämpning kommer från den injicerade EVA mellansolen som är speciellt gjuten för stabilitet och slagskydd. Det injicerade TPU-chassit ger stöd och stabilitet, och Ortholite ™ -fotbädden ger ett komfortskikt.
ADAPTIVE FIT LITETaking Arc'teryx Adaptive Fit-teknik och med en exklusiv lamineringsprocess som integrerar den med den sömlösa övre delen skapar en konstruktion som lager skydd och stöd över ett stretchbart fodral. Denna integration minskar vikt och volym samtidigt som det ger en zonpassad passform i skos nyckelområden. Genom att formas till foten hjälper Adaptive Fit Lite till att eliminera heta fläckar, minskar tidsbrist och ger bättre säkerhet och stöd. Passformen hjälper också till att täta skräp och ökar luftgenomsläppligheten för bättre komfort vid varma, torra förhållanden.


Månadens special juli

Arc'teryx Skort Dam - Arc'teryx A2b - Grå - Sverige (KTL3052)
1,230.1 SEK  410.0 SEKspara: 67% rabatt
Arc'teryx Skort Dam - Arc'teryx A2b - Svart - Sverige (NLK9708)
1,221.0 SEK  400.9 SEKspara: 67% rabatt
Arc'teryx Skort Dam - Arc'teryx Lyra - Svart - Sverige (FAY0929)
1,239.2 SEK  419.1 SEKspara: 66% rabatt

Arc'teryx Shorts Dam - Arc'teryx Lyra - Röd - Sverige (OWP4212)
1,139.0 SEK  373.6 SEKspara: 67% rabatt
Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se