Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Herr >  Skor >  Arc'teryx Skor Herr - Arc'teryx Acrux Sl Approach - Svart - Sverige (WVY4864)
Arc'teryx Skor Herr - Arc'teryx Acrux Sl Approach - Svart - Sverige (WVY4864)

Arc'teryx Skor Herr - Arc'teryx Acrux Sl Approach - Svart - Sverige (WVY4864)

1,804.2 SEK  601.4 SEKspara: 67% rabatt

Modell: WVY4864
Färg: Svart

Vänligen välj:ACRUX SL APPROACH SHOE
Acrux SL är konstruerad för tekniska tillvägagångssätt på svår terräng och använder avancerade Arc'teryx-skorsteknologi för optimal passform, smidighet och dragkraft och effektiviserar dem sedan för exceptionellt lätt prestanda. Adaptive Fit Lite-konstruktionen använder zonsträckning som formar sig till foten för en exceptionell passform och är mycket luftgenomsläpplig för komfort under varma förhållanden. Lätt att packa och bära, är den mångsidiga Acrux SL lätt, extremt hållbar och konstruerad för att hantera krävande tillvägagångssätt, scrambles, dagsturer och vardagligt slitage.
VIBRAM® MEGAGRIP OUTSOLEArc'teryx och Vibram® arbetat nära för att utveckla en yttersula som ger mångsidighet utan att offra prestanda. Speciellt konfigurerad för att leverera grepp och stöd som krävs för svåra tillvägagångssätt och nedgångar på berg- och teknisk terräng, Slitbanans konstruktion ger dragkraft samtidigt som man klättrar utan att göra det lättare att flytta på lägenheter och spår. Vibram® Megagrip gummiföreningen hjälper till att hålla säker fot i våta och torra förhållanden. Dämpning kommer från den injicerade EVA mellansolen som är speciellt gjuten för stabilitet och slagskydd. Det injicerade TPU-chassit ger stöd och stabilitet, och Ortholite ™ -fotbädden ger ett komfortskikt.
ADAPTIVE FIT LITETaking Arc'teryx Adaptive Fit-teknik och med en exklusiv lamineringsprocess som integrerar den med den sömlösa övre delen skapar en konstruktion som lager skydd och stöd över ett stretchbart fodral. Denna integration minskar vikt och volym samtidigt som det ger en zonpassad passform i skos nyckelområden. Genom att bilda till foten hjälper Adaptive Fit Lite eliminera heta fläckar, minskar bryt i tid och ger bättre säkerhet och stöd. Passformen hjälper också till att täta skräp och ökar luftgenomsläppligheten för bättre komfort vid varma, torra förhållanden.
Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se