Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Herr >  Skor >  Arc'teryx Skor Herr - Arc'teryx Arakys Approach - Oliv - Sverige (SYG7355)
Arc'teryx Skor Herr - Arc'teryx Arakys Approach - Oliv - Sverige (SYG7355)

Arc'teryx Skor Herr - Arc'teryx Arakys Approach - Oliv - Sverige (SYG7355)

1,813.3 SEK  610.5 SEKspara: 66% rabatt

Modell: SYG7355
Färg: Oliv

Vänligen välj:ARAKYS APPROACH SHOE
Den mångsidiga Arakys är en unik tillvägagångsscho som är utformad för att förvränga i crag och bouldering terräng, med en grippy sole som även kan spela på enkla boulderingproblem eller snabba rutter på gymmet. Verkligen funktionell på teknisk terräng, har Arakys en unik en handlucka och minnesspännefunktion som gör det lätt att slå av och på, och snabba och effektiva skift från klättring till belägenhet. Läderfotbädden är barfota, och den luftgenomsläppliga, laminerade övre är bekväm under sommarförhållandena. En hopfällbar häl gör skon till en bekväm beläsklippare. Dess estetiska, komfort och mångsidiga funktioner gör att Arakysna kan fungera som ett dagligt slitage.
ADAPTIVE FIT LITETaking Arc'teryx Adaptive Fit-teknik och med en exklusiv lamineringsprocess som integrerar den med den sömlösa övre delen skapade en konstruktion som lager skydd och stöd över en stretchbar liner. Denna integration minskar vikt och volym samtidigt som det ger en zonpassad passform i skos nyckelområden. Genom att formas till foten hjälper Adaptive Fit Lite till att eliminera heta fläckar, minskar tidsbrist och ger bättre säkerhet och stöd. Passformen hjälper också till att täta skräp och ökar luftgenomsläppligheten för bättre komfort vid varma, torra förhållanden.
MEGAGRIP Den speciellt utvecklade yttersålen är lätt, stödjande och klibbig. Slitbanemönstret ger säkerhet på spåret och har element som ger prestanda under klättring eller klättring. Den använder Vibram® Megagrip-föreningen för överlägsen grepp på våta och torra ytor, en hög hållbarhet och en blandning av flexibilitet och styvhet som ger säker fotighet på snabba klättringar och långa tillvägagångssätt.


Månadens special augusti

Arc'teryx Skort Dam - Arc'teryx A2b - Svart - Sverige (NLK9708)
1,221.0 SEK  400.9 SEKspara: 67% rabatt
Arc'teryx Skort Dam - Arc'teryx Lyra - Svart - Sverige (FAY0929)
1,239.2 SEK  419.1 SEKspara: 66% rabatt
Arc'teryx Shorts Dam - Arc'teryx Lyra - Röd - Sverige (OWP4212)
1,139.0 SEK  373.6 SEKspara: 67% rabatt

Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se