Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Dam >  Stövlar >  Arc'teryx Stövlar Dam - Arc'teryx Bora Mid Gtx Vandring - Lila - Sverige (HNS6221)
Arc'teryx Stövlar Dam - Arc'teryx Bora Mid Gtx Vandring - Lila - Sverige (HNS6221)

Arc'teryx Stövlar Dam - Arc'teryx Bora Mid Gtx Vandring - Lila - Sverige (HNS6221)

2,451.1 SEK  811.0 SEKspara: 67% rabatt

Modell: HNS6221
Färg: Lila

Vänligen välj:BORA MID GTX HIKING BOOT
Progressive Arc'teryx-teknologier kombineras i multiday-spårskor som ger hållbarhet och stöd för en bergsklättring och flexibel smidighet hos en näringssko. Med hjälp av avancerade textilier och termolaminerade konstruktioner är Bora Mid GTX innovativa övre en enda, enhetlig, sömlös del. Tillverkad av en PU-belagd nylontextil, är den luftgenomsläpplig för ventilation och hydrofob för snabbtorkning. Komfort på spåret är förhöjd med Arc'teryx Adaptive Fit. Ett stretchigt GORE-TEX® liner överensstämmer med foten för en personlig, tryckfri känsla utan hotfläckar. Stöd som behövs för långa spårdagar kommer från den 3D-gjutna Ortholite ™ fotbädden och injicerad EVA mellansula. Tredimensionella gjutna tå och hälhattar skyddar foten och förlänger vidare hållbarheten. Designen är kvinnors specifika.
ARC'TERYX ADAPTIVE FIT ADVANTAGEArc'teryx designers är besatta med passform. Bora MID GTX använder en exklusiv design med ett separat internfoder som överensstämmer med foten för en snabb anpassad passform. Tekniken ger bästa anpassningsförmåga, eliminerar irritation och heta fläckar och förbättrar andningsförmågan och väderskyddet. Bora Mid GTXs unika stretch-GORE-TEX® liner använder minsta sömmar och lim för att säkra membranet, vilket maximerar sin vattentäta / andningsbara yta. Den separata skal- och linerkonstruktionen gör det också möjligt för GORE-TEX® att sträcka sig betydligt högre än i traditionella startkonstruktioner, till skopans manschettans ytterkant, vilket ytterligare ökar vattentätt / andningsskydd.
VIBRAM® ARC'TERYX HIKING OUTSOLEArc'yyx skor designers hitta nya sätt att lösa gamla problem. Till exempel måste en vandringssol vara hållbar, stödjande och arbeta med foten när den går, men alltför ofta innebär det att offra smidighet och dragkraft. Partnerskap med Vibram®, Arc'teryx arbetade för att skapa en yttersål som kunde anpassa sig till skiftande spårytor och topografier, samtidigt som det ger stöd och lång livslängd. Resultatet, Vibram® Arc'teryx Hiking Outsole, är en anpassad mönstrad design som ger grip med grepp. En zon i framfoten ger friktionen att hålla fast på hårdrock och glatta ytor. Sulaens omkrets är modellerad efter en bergsklättring för hållbarhet och grepp, och klackarna kombinerar bit med friktion. Den sfäriska häldesignen underlättar en jämn steg, och använder "Y" spårhisssteknik för förbättrad bromsning och smidighet.


Månadens special juli


Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se